Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Designet og utviklet i North Vancouver, Canada, et klima som er slående likt vårt, er det kanskje ikke så rart det treffer oss midt i hjertet. Her blir produkter utviklet og testet i vilt uvær og utfordrende terreng, slik at du kan være sikker på at utstyret tåler alle utfordringene.

Ta en titt på noe av våre favoritter som passer til små og store eventyr i fjellheimen.

Skalljakker

Trenger du et skall som er både allsidig, vanntett og pustende for en eller flere dager i øde og variert landskap og vær? Skalljakkene fra Arc'teryx er propppfulle av smarte løsninger, som gjør at jakkene passer i uvær, fjellet, på skitur eller om man skal nyte livet i friluft.

Friluftsbukse

En friluftsbukse burde ha den perfekte balansen mellom lav vekt og holdbarhet. Sigma FL Pant er en allsidig softshellbukse som er skapt for rask og lett klatretaktikk i fjellveggen, høyfjellet og isfeltet.

Isolasjon

Skal du ut i naturen lønner det seg alltid å ha et godt lag med isolasjon. Arc'teryx har en rekke ulike isolasjonsplagg som er designet for å fungere som et aktivt isolasjonslag.

De gir viktig kjernevarme kombinert med god bevegelsesfrihet og pusteevne. I tillegg er de fleste svært komprimerbar, og lar seg pakke ned til et lite pakkvolum. Lagre jakken i plaggets egen lomme, eller pakk den inn i ermet eller hetten hvis du ikke mangler plass.

Luer

Det er viktig å holde hodet varmt på tur, så en lue med en god ullblanding er alltid smart å ha med i sekken.

Din handlekurv

Ingen varer
Forsett å handle