Ønske om å ha det beste sykkeltøyet!

Fokus på innovasjon er ikke et slagord hos Castelli, det er et mantra på alle måter. Castelli familien har helt tilbake fra 1974 hatt et brennene engasjement og ønske om å skape morgendagens revolusjonerende kvalitets klær.

Castelli har vært i forkant av nesten hvert gjennombrudd i utviklingen av sykkelklær og er den dag i dag like opptatt av kvalitet, design og funksjonalitet slik at utøveren vil ha en unik opplevelse og prestere sitt beste.

Sykkeltrøyer

Sykkeltrøyen din skal hjelpe deg med dine mål for turen, uansett om du sprinter for seieren eller forsøker å overleve med søndagsgruppen. Sykkeltrøyene fra Castelli har ekstra ventilasjon og subtile designdetaljer for å balansere tekniske funksjoner og sofistikert design.

Bibshorts og shortser

Sykkelshortsene fra Castelli er spesielt tilpasset de lange turene som krever noe ekstra av bena, fra utstyret ditt og fra viljen din. Vi har alle vært på turer der du må bruke det aller siste du har av energi og muskler, og det er da du setter pris på den ekstra støtten shortsen din kan gi deg.

Jakker og vest

Tekniske jakker og vester passer bra til de dagene med litt mer ustabilt vær. Jakkene passer på at vann ruller av og holder deg deg tørr. I tillegg kan de pakkes bort til en mye mindre størrelse enn før. Vesten passer perfekt til de dagene man trenger litt ekstra varme under morgenenturer eller når man har lange nedkjøringer foran seg.

Capser, sokker og hansker

Tilbehør som hansker, sokker og caps kan forsterke sykkelopplevelsen.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Forsett å handle