Slik velger du riktig Baselayer

Devold har spesialisert seg på plaggene som varmer der det er viktigst: Innerst. De utvikler ullundertøy som både varmer i ekstreme forhold, isolerer når fukten kommer og som svaler og holder deg tørr når temperaturen stiger. Alltid lette på kroppen, uansett tykkelse.

For at du skal få den beste opplevelsen ute, er det viktig at du velger riktig tøy til aktivitet og forhold. Ta en titt på Devold sin Baselayer guide for å finne ullundertøy som passer deg og ditt behov perfekt.

Like fin på fjellet som på asfalt

Devold® Signature er en kolleksjon av supermyke og varme baselayers, som er like gode på turer som de er fine til hverdags. Det pustende ullmaterialet i Jacquard-strikk føles mykt mot huden og er naturlig lukthemmende. Med sitt kroppsnære snitt og klassiske strikkemønstre fra Devold, passer denne kolleksjonen like godt i urbane omgivelser som på fjellet. Devold Signature kan brukes alene til jeans og turbukse eller som isolerende uteplagg.

Perfekt i snøen - økologisk, kløfritt og varmt

Devold® Duo Active er en kolleksjon med overdeler og underdeler i to lag, der ThermoLite innerst er garantert kløfri og sørger for optimal fukttransport. På utsiden har den økologiske ullen fra Argentina enestående isolerende egenskaper, som sørger for at du holder deg varm selv om du skulle bli våt. Passer perfekt for små og store med sensitiv hud, og vel så godt for alle som er glad i å være ute i vinterkulde.

Frikjørerens favoritt

Devold® Wool Mesh-kolleksjonen er laget for høyintensitetsaktiviteter, der fukttransportering, vekt og pusteegenskaper settes høyest. Plaggene består av 100 prosent ullnetting, er svært elastiske og kommer med smarte ventileringsmuligheter, som forlenget glidelås med åpning i begge ender som gir fleksibilitet når man ønsker å lufte.

I serien finner du blant annet en zip on/off capri som gir mulighet for å skifte uten å ta av ski og sko, bare zip av og ta på tørt undertøy.

Din handlekurv

Ingen varer
Fortsett å handle