Medlemspris

The Douchebag - Black Camo Limited EditionUnisex

2 999,-2 249,-

Velg farge (Black Camo)

 • Black Camo

Velg størrelse

Sjekk butikklager

Om produktet

Bagasjekongene Douchebags er nå ute med en begrenset serie av sine deilige bagger og sekker. Jon Olsson er først og fremst kjent som en banebrytende frikjører og alpinist, men er nå nesten like kjent for sin camo-design. Ideen om reise med stil er tatt til et nytt nivå med Black Camo som pryder Douchebags. Oppgrader bagasje-garasjen din til noe helt spesielt!

Hvis du forflytter deg noe særlig med ski i bagasjen så kan du omtrent ikke gjøre deg selv noen større tjeneste enn å skaffe en Douchebag. Her har det nemlig skjedd et veritabelt kvantesprang i utviklingen av bagasjeartikler.

Blant Douchens fornemste egenskaper er at den kjapt og enkelt kan justeres i lengden. Den tar altså aldri mer plass enn den trenger, og når du triller den (den har selvfølgelig hjul) blir den aldri hengende slapt som en brukket bratwurst hvis du har litt korte ski med deg. Når du av en eller annen forferdelig årsak ikke er ute på skitur ruller du den sammen til et format som får god plass i en vanlig handlepose. Den er stivet opp med tynne, tverrgående plastplater som ikke bare gjør den enklere å håndtere, men effektivt beskytter utstyret ditt og dessuten gjør hele greia lettere i vekt enn tradisjonelle skibager. Det følger også med en skuldersele som gjør at du kan trekke bagen uten hender, som en slags pulk. Kjekt hvis du har mye annen bagasje, snakker tegnspråk eller liker å fikle med telefonen mens du går.


 • VOLUM: 65 Liter
 • STØRRELSE: 38x18,5x205 cm
 • VEKT: 3,8 kg
 • Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1 000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Forsett å handle