Kjus Formula Jacket, herre

Tester: Paul Norheim

Sted: Tryvann

Type aktivitet: Alpin

Værforhold: Overskyet

Temperatur: - 9 grader

Formula jakken ble testet i en periode på 3 uker i alt fra bakkekjøring til off-piste. Jakken er ifølge KJUS designet til løypen. Jeg tenkte at jeg gjerne kunne teste den i litt flere omgivelser. Mitt første inntrykk var at jakken hadde god passform, satt tett på kroppen og veide litt mer enn jeg var vant til, da jeg er vant til å stå i skall. I starten var dette en litt uvant følelse fordi jeg følte at jeg ble litt for godt pakket. Når jeg ble vant til det var det som å kjøre rundt i en pute, og ble mer og mer glad i jakken under testperioden.

Jeg må gi KJUS et stort pluss for komfort. Jakken føltes utrolig myk og deilig. Den var så komfortabel at jeg ikke har noen problem med å bruke den hele dagen. Jakken hadde lomme til skikortet og snøskjørt som forventet. Jakken er foret og jeg følte at den isolerte godt. Det er ikke noen dunjakke det er snakk om, det er derfor greit å kle seg lagvis etter kulde og aktivitetsnivå. Samtidig følte jeg jakken passet perfekt for varierende og litt kjøligere forhold i bakken. Jeg testet også ut jakken under skitreninger der jeg jobbet som alpintrener og sto mye stille. Da var jakken veldig deilig å ha.
I snø og minusgrader holdt jakken meg tørr og varm selv etter fall. Jeg opplevde den som meget robust og slitesterk samtidig som jeg syns den har en stilren design. Det betyr at man gjerne kan bruke jakken til andre aktiviteter.

Folk står mer og mer på ski i skalljakker. Med mindre man skal på topptur eller kjører mye frikjøring mener jeg at Formula jakken et ypperlig valg for alle som ønsker seg en ordentlig god og komfortabel skijakke til allround bruk i alpinbakken og som fritidsjakke om vinteren. Den gir god komfort og ekstra varme. En god jakke hjelper alltid på humøret.

Din handlekurv

Ingen varer

Gratis frakt på alle varer!

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!