Amundsen Sports Peak knickerbockers

Tester: Paul Norheim – alpin,- og toppturtester

Dato: 28. april 2018

Sted: Til fjells, alpinbakken

Type aktivitet: Skitur

Værforhold: Alt (Fra sol til pudder og regn)

Temperatur: -20 +5 grader

Testopplevelse

Jeg har valgt å legge en samlet test for Amundsen Peak knickerbockers & Amundsen Peak Boot Cut Gaiters fordi de passer sammen og jeg har brukt dem samlet.

Produktet har blitt testet alle forskjellige forhold til fjells på topptur og i bakken.

Nikkersen sitter veldig bra, er komfortabel, slitesterk og integreres lett med gamasjene. Strechen fungerer bra og gjør at den er meget komfortabel også under gange og skikjøring. Designen syns jeg er utrolig lekker og passert godt til det meste. Materialet føles vindtett. Den er også vanntett nok til alle turene jeg har vært med på så langt. Nikkersene puster utrolig godt og gir god ventilasjon, det kan man blant annet legge merke til ved at telefonen kan bli fuktig i den ene lommen mens man er tørr på innsiden. Gamasjene er lett justerbare og sitter perfekt på nikkersen. De har samme egenskapene og passer akkurat rundt skistøvelen. Med stillongs under har jeg enda ikke blitt kald i opp til -20 grader. Det er praktisk at gamasjene kan tas av ved behov uten å måtte ta av skistøvelen. Man kan også kjøpe egne gamasjer til normale fjellstøvler som er et pluss. Gamasjene har også ekstra slitesterk materiale der kantene har en tendens til å skjære. Det fungerer bra.

Hvis jeg skal ta produktet på noe, er det at ved fall i puddersnø kan det komme noe snø inn mellom knappfestene som integrerer gamasjene og knickershortsen.

Pros: Lekker design, integrete gamasjer, vanntett, vindtett, komfortable, lett justerbare, praktisk Cons: Kan komme litt snø inn i overgangen,mellom knappfestene.

Komboen kan anbefales på det varmeste til topptur, alpint og annen vinteraktivitet. Jeg bruker dem til alt, fra pudderkjøring til park og topptur.

Oppsummert

Hvem skulle trodd knickers og gamasjer fungerer så bra?

Din handlekurv

Ingen varer
Forsett å handle