Gjenåpning av Anton Sport Fornebu
20-50% medlemsrabatt på ordinære priser*

Anton Sport Fornebu har de siste dagene gjennomgått en skikkelig oppgradering og utvidet butikken for å få plass til enda flere freshe varer. Det syns vi er såpass stas, og vi vil gjerne feire med deg.

Vi inviterer alle Anton Club medlemmer til før-åpning onsdag 14. mars klokken 14.00! Til og med lørdag 17. mars får du 20-50% medlemsrabatt på alle ordinære priser*, også nyheter. Ta en titt på noen av medlemstilbudene du kan sikre deg – ta turen innom for å se alle tilbudene.

Fornebu S er åpent til klokken 22.00, torsdag 15. mars, så da har du ekstra god tid til å handle i ro og mak.

*gjelder kun hos Anton Sport Fornebu og kan ikke kombineres med andre tilbud. Varene kan heller ikke byttes i andre Anton Sport butikker.

PEAK PERFORMANCE, HELI MIDLAYER HOOD JAKKE, DAME

Medlemspris: 999,-

Ikke medlem: 1 800,-

Spesialdesignet for å levere nødvendig isolasjon til dedikerte skikjørere, kommer Heli Mid Hood Jacket i en myk, varm og stretchy blanding av ull og polyester. Transporter fukt bort fra kroppen for å holde deg tørr og komfortabel.

HOKA ONE ONE. CHALLENGER ATR 3, DAME OG HERRE

Medlemspris: 999,-

Ikke medlem: 1 699,-

Challenger ATR 3 er «trail» versjonen av Clifton 3. En meget lett sko med 3 millimeter dypt knottmønster i yttersålen som kommer til å føles like hjemme på asfalt og grus som i terrenget.

PEAK PERFORMANCE HELIUM JAKKE, DAME OG HERRE

Medlemspris: 999,-

Ikke medlem: 2 300,-

Lett, varm og myk dunjakke som funker like fint både som ytterste lag og under en skalljakke. Kombinasjonen av dun og Thermocool gir en slitesterk jakke med fin passform, som er lun og god og puster godt. Med vind- og vannavstøtende ytterstoff og kan enkelt pakkes i en av sine egne lommer, som det er tre av: to til hendene og én på brystet.

PEAK PERFORMANCE. BLACK LIGHT LITE SOFTSHELL PANTS, DAME OG HERRE

Medlemspris:: 999,-

Ikke medlem:: 2 000,-

Om du skal klatre, buldre eller gå i skog og fjell er dette buksen for disse formål. Black light softshell buksene kommer med et stort spekter av tekniske egenskaper som holder deg komfortabel og beskyttet i all slags vær.

PEAK PERFORMANCE. BLACK LIGHT PAC JAKKE, HERRE

Medlemspris:: 999,-

Ikke medlem: 2 600,-

_Black Light Pac Jacket er en superlett, stretchy og pustende skalljakke i robust Gore-Tex som sammenpakket tar veldig lite plass. Perfekt å ha i sekken om du skal på tur i fjellet i sommer. _

GEKKO. FIRM STREET 17

Medlemspris: 5 999,-

Ikke medlem: 8 999,-

Rask hybridsykkel for deg som pendler til og fra jobb eller bruker sykkelen for hverdagsmosjon. Shimano Deore 27 girs utstyrsgruppe gir raske og presise girskift, noe som både føles trygt og godt samt sørger for minimal slitasje. En stiv stålgaffel sørger for effektiv kraftutnyttelse og hydrauliske skivebremser gir god bremsekraft og kontroll til enhver tid.

KUN 10 STYKKER

XEED. XC5 LITE 16'' GUTT OG JENTE

Medlemspris: 999,-

Ikke medlem: 1 999,-

Lette sykler er bedre og enklere å sykle på – og det gjelder barn like mye som voksne! XEED har utviklet en serie med sykler der ramme og komponenter er valgt etter kriterier som lav vekt, gode egenskaper og lang holdbarhet. Heldekkende kjedekasse for sikkerhet. Felgbrems framme og pedalbrems bak

KUN 10 STYKK AV HVER

NORRØNA. BITIHORN LIGHTWEIGHT PANTS, HERRE

Medlemspris: 999,-

Ikke medlem: 1 499,-

Norrønas letteste turbukse til herre med slitesterke stretchpaneler på knær og sete, laget for varmere dager. Buksene gir god beskyttelse mot vind, ventilerer godt, tørker raskt og er behagelige å ha på.

NORRØNA. FALKETIND FLEX1 PANTS, DAME OG HERRE

Medlemspris: 999,-

Ikke medlem: 1 699,-

Norrønas letteste flex™1 soft shell-bukse utviklet for alle typer klatre- og friluftsaktiviteter for herre. Denne elastiske buksen puster meget godt, og passer bra til aktiviteter med høy intensitet.

XEED. XC5 Lite 24" 17, GUTT

Medlemspris: 1 499,-

Ikke medlem: 3 999,-

Lav vekt gir bedre egenskaper! Xeed har utviklet en lettere ramme og utstyrt sykkelen med lettere komponenter som blant annet aluminiumskrank, resultatet er mer sykkelglede pr tråkk. Kraftige felgbremser framme og bak. Framoverlent sittestilling for mer energi i hvert tråkk.

KUN 10 STYKKER

XEED XC4 JR 24" 21 PIKE 17

Medlemspris: 1 499,-

Ikke medlem: 2 999,-

Allsidig pikesykkel med solid aluminiumsramme, dempegaffel som gir ekstra komfort og kraftige felgbremser. 21 gir passer for alle forhold – oppover og nedover. Sittestillingen er utviklet for å gi god kontroll og overblikk.

KUN 10 STYKKER

XEED. XC5 LITE 12'' 16 GUTT OG JENTE

Medlemspris: 499,-

Ikke medlem: 1 499,-

Lett barnesykkel for de minste. Lav vekt er viktig for en god sykkelopplevelse. XEED har utviklet en serie med sykler der ramme og komponenter er valgt etter kriterier som lav vekt, gode egenskaper og lang holdbarhet. Heldekkende kjedekasse for sikkerhet. Felgbrems framme og pedalbrems bak.

KUN 10 STYKK AV HVER

NIKE DRI-FIT KNIT TOP LS, HERRE.

Medlemspris: 299,-

Ikke medlem: 700,-

Dri-FIT Knit har et mykt, sømløst stoff med buede linjer og design for en ergonomisk passform. Regulerende mesh kjøler deg ned når tempen er på vei opp.

NIKE. DRI-FIT KNIT TOPP SS, HERRE

Medlemspris 299,-

Ikke medlem: 650,-

Dri-FIT Knit har et mykt, sømløst stoff med buede linjer og design for en ergonomisk passform. Regulerende mesh kjøler deg ned når tempen er på vei opp.

NORRØNA. SVALBARD FLEX1 PANTS, DAME

Medlemspris: 999,-

Ikke medlem: 1 899,-

Oppdatert og forbedret versjon av bestselgeren Svalbard Flex™1 er en slitesterk, vannavstøtende og elastisk softshellbukse med meget god pusteevne, perfekt for skog og fjell fra vår til høst.

NIKE. DRI-FIT ELEMENT HALF ZIP

Medlemspris: 299,-

Ikke medlem 550,-

Treningsgenser som transporterer fukt vekk fra huden og opp til overflaten av stoffet. Små mesh-paneler i rygg og siden ventilerer og avkjøler. Perfekt på litt kjøligere dager.

NIKE. FRI-FIT KNIT TOP SS, DAME.

Medlemspris: 299,-

Ikke medlem: 650,-

T-skjorte med Dri-FIT Knit stoff som transporterer fukt og tørker raskt og med mesh paneler som gir regulert kjøling

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Forsett å handle