NYHETER FRA HESTRA
Kunsten å lage hansker

Hestra ble startet i 1936 og drives nå av tredje generasjon Magnussons. Både design og utvikling skjer fra hovedkontoret i Hestra, og med full kontroll over innkjøp og produksjon sikrer Hestra et svært høyt kvalitetsnivå. Flere av modellene er håndlaget av noen av de mest erfarne hanskemakerne i Europa.

Hender og føtter er de første kroppsdelene som lider når du er ute i kulden, noe som gjør det ekstra viktig å beskytte dem. Riktige hansker holder hendene dine varme og lykkelige, og forlenger dagene i fjellet, og hanskene fra Hestra er rett og slett noe av det beste du finner på markedet, og en av våre favoritter både til ski og til hverdag.

Alpin og langrennshansker

Våre alpin-og langrennshansker er designet for å hjelpe deg å unngå kalde hender og brukes av freeriders, profesjonelle fjellførere, skiinstruktører, såvel alle andre som stiller høye krav til utstyret sitt. Dette er svært funksjonelle hansker som tåler mye slitasje.

Fritidshansker

Flere av hanskene til Hestra passer like godt til og fra jobb på kalde dager, som i skibakken. Hanskene tåler hardt bruk og er laget av gode materialer, og kan brukes hver dag.