På glatt føre

Det svenske skoselskapet Icebug ble opprettet i 2001, og har siden den gang utviklet sko til bruk på glatt underlag. Skaperne bak selskapet ble frustrert av å måtte velge mellom å skli, eller å si nei til friluftsliv på grunn av risikoen for å falle. De ønsket å gjøre det mulig å være i aktivitet året rundt, uavhengig av underlag og værforhold.

Løsningen ble en patentert teknologi som heter BUGrip. Den holder deg garantert på beina på alle typer isflater.

Hvorfor vente, når det var mulig å fikse allerede nå?

Svenske Icebug har tatt et stort steg – firmaet er nå verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. Icebug har lenge arbeidet med å redusere sine utslipp, og etter forrige sommer lovet firmaet at de skulle bli klimapositive i 2020. Siden da har dette hatt største prioritet, noe som har ført til at Icebug har økt hastigheten i prosessen veldig – og lykkes med å bli klimapositive allerede i slutten av februar 2019.

NewRun BUGrip

NewRun er den første dedikerte asfaltskoen fra Icebug. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig. Mellomsålen er godt dempet og den brede basen gir både stabilitet og komfort på lange distanser. BUGrip med 17 dynamiske stålpigger gir den et enestående grep!

NewRun BUGrip GTX

NewRun er den første dedikerte asfaltskoen fra Icebug. Høy komfort var i fokus når vi utviklet denne skoen, derfor var det naturlig at den vanntette overdelen med Gore-Tex ble kronet med Boa Fit System. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig.

Detour M BUGrip® GTX

Detour BUGrip GTX er en sporty halvhøy hikingstøvel med GORE-TEX®-membran, perfekt for dagsturer om vinteren. Med 16 BUGrip-pigger under sålen slipper du å bekymre deg for å skli, og BOA-snøringen sørger for at skoene sitter perfekt hele dagen.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!