!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Giga Hooded Jacket
Herre

2 000,-
Du får minimum 200,- i bonus

Velg farge (00009/Navy blue)

    Velg størrelse

      Denne størrelsen er utsolgt.
      Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

      Om produktet

      Giga Hooded Jacket er på aller øverste hylle når det kommer til lav vekt, komfort, slitestyrke og brukervennlighet: det er derfor denne jakken har blitt en bestselger.

      Jakkene laget i GIGA-materialet garanterer førsteklasses vindtette og vannavvisende egenskaper. Det ultra-konsentrerte nylonstoffet som brukes i produksjonen av Save The Duck plagg er ekstremt mykt og har lav vekt, samtidig er gjort veldig slitesterkt, transporterer fuktighet godt og tørker raskt. For å holde deg varm er jakkene utstyrt med Save the Ducks egenutviklede PLUMTECH®, en innovativ isolasjon og et resultatet av behovet for å gjenskape mykheten til fjær, samtidig so...

      Giga Hooded Jacket er på aller øverste hylle når det kommer til lav vekt, komfort, slitestyrke og brukervennlighet: det er derfor denne jakken har blitt en bestselger.

      Jakkene laget i GIGA-materialet garanterer førsteklasses vindtette og vannavvisende egenskaper. Det ultra-konsentrerte nylonstoffet som brukes i produksjonen av Save The Duck plagg er ekstremt mykt og har lav vekt, samtidig er gjort veldig slitesterkt, transporterer fuktighet godt og tørker raskt. For å holde deg varm er jakkene utstyrt med Save the Ducks egenutviklede PLUMTECH®, en innovativ isolasjon og et resultatet av behovet for å gjenskape mykheten til fjær, samtidig som fordelene med isolerende polstringsteknologi beholdes.

      Takket være den høye tettheten av PLUMTECH® fiber kan de holde på en ekstremt stor mengde luft (den beste varmeisoleringen) i strukturen, og slik bevare kroppens normale temperatur og garantere optimal komfort. PLUMTECH® har i tillegg meget god pusteevne som sprer overskuddsvarmen som genereres under daglige treninger og bybruk. Jakkene er OEKO-TEX® og bluesign® sertifisert.


      • Vindtett og vannavvisende
      • PLUMTECH® isolasjon
      • Romslig hette
      • Packlite pose følger med
      • OEKO-TEX® og bluesign® sertifisert.
      • Materiale: 100% Nylon

      Disse er små i størrelsene, så gå gjerne én opp i forhold til hva du vanligvis bruker!

      • ANTON CLUB
        Bonus

        Bonus på ALLE ordinære priser

      • Fri frakt

        Fri frakt på ordre over 1000,-

      • Gratis retur

        Gratis retur (kan også returneres i butikk)

      • Sikker betaling

        Sikker betaling med kort eller faktura