Hybrid og bysykler

Sykkel er først og fremst et fremkomstmiddel. En rask, smidig, miljøvennlig og ganske så hyggelig måte å ta seg frem på. En sykkel du primært skal bruke som fremkomstmiddel skal være lett å hoppe av og på, ikke så dyr at du grøsser av tanken om å låse den fast utenfor butikken og ikke minst allsidig nok til å ta deg over asfalt, grus fortauskanter, brostein og andre små hindringer som by og land kan by på.

Anton Sport sitt utvalg av hverdags- og hybridsykler kjennetegnes av gjennomgående kvalitet og et design som gjør at du blir litt varm i hjertet når du glimter bort på den.

Hva er en hybridsykkel?

Det som er fellesnevneren for alle hybridsykler er at man enkelt kan ta seg frem både på landevei og noe enklere terreng. Hybriden tåler et bredt spekter av kjøreforhold og bruksområder. Sykkelen er stabil, komfortabel og ikke minst brukervennlig, hvilket gjør den veldig populær til nybegynnere så vel som syklister.

Lekre sykler til urbane eventyr

Hvis sykkelen først og fremst er et transportmiddel og du vil ha gode pakke/bæremuligheter, oppreist sittestilling med god utsikt og høy grad av komfort er en klassisk bysykkel tingen. Da får du gjerne halvballongdekk, navgir, bredt og mykt sete, og kurv.

Kjapt, trygt og pålitelig

Ønsker du å komme deg raskt frem i byen eller kanskje bare er typen som alltid er sent ute til jobben? Da vil en av våre raske hybridsykler være det perfekte valget.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!