Northern Alpine Guides er et profesjonelt guideselskap med base i Lofoten siden 2010. De leverer guiding og kurs med sertifiserte fjellførere, og skreddersyr turer for alle nivå og ønsker.

Northern Alpine Guides har hatt med utallige gjester på tur i NordNorge og er det selskapet som kjenner regionen best. De har som målsetting at hver tur eller kurs skal være en unik opplevelse der de, gjesten og naturen spiller på lag.

Deres kjerneområde er Lofoten og her har de også etablert Lofoten Ski Lodge som i mange år har tatt i mot skigjester fra hele verden.

Lofoten Ski Lodge
15

På Lodgen får man overnatting i rorbuer med høy standard, gode matopplevelser og tilgang på Sauna på bryggekanten. Konseptet er designet for å tilpasse seg kvalitetsbevisste gjester som ønsker å oppleve det beste av Lofoten.

Guideselskapet leverer for åttende år på rad også Ski og Seil turer i Lofoten, Lyngen og Svalbard på en 73 fot Skonnert av stål og aluminium.

Selskapet driftes av Maren Bistrup, Seth Hobby og Sjur Hauge som bor i Lofoten hele året og som sammen med flere av sine guider gleder seg til kommende vinter. Bli med Northern Alpine Guides på vinterens vakreste toppturferie!

Trenger du nytt toppturutstyr? Sjekk ut nyhetene fra Völkl, Dalbello og Marker

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Julegaver kan byttes frem til 30.01.21

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!