Hydraulics LT 1.5L Reservoir

260,-

Velg farge (1,5)

 • 1,5

Velg størrelse

Sjekk butikklager

Om produktet

Før Osprey begynte å utvikle Hydraulics™ Reservoir undersøkte de hvilke svakheter andre drikkesystemer på markedet hadde. Det første som slo dem var at vann ikke fungerte optimalt i en helt fleksibel blære. Det var ofte vanskelig å plassere et fullt drikkesystem inn i en ryggsekk som allerede var full pakket. Når den endelig er inne i ryggsekken så fortsetter problemet ved at den ofte presser mot ryggpanelet som ofte betyr at ryggsekken er mindre stabil og mindre komfortabel.

De observerte også at når man sto på ski eller gikk tur, så hang slangen fritt. Med dette i bakhodet utviklet de Hydraulics™ Reservoir, et drikkesystem som løste disse problemene.

Osprey inkluderte et håndtak som gjør det lettere å fylle og plassere drikkesystemet. Deretter utviklet de det anatomisk formede ryggpanelet, og til slutt la til en magnet i munnstykket som du vrir på for åpne og lukke ventilen. Det betyr at slangen ikke bare sitter sikkert når den ikke er i bruk, men den gir kun vann når det er behov for det.

Til slutt er det viktig å legge til at det er laget av "taste-free anti-microbial" materiale som også tåler kokende eller is vann.

LT-versjonen kommer også med et hurtigkoblings-system, slik at du kan fjerne slangen når du ønsker enklere tilgang, utskifting og rengjøring.

 • Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1 000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer
Fortsett å handle