Dun fra Peak Performance

Å være aktiv handler mer enn bare om sport, hobby- eller fritid. Det handler om de små daglige gjøremålene som hvordan vi kommer oss til jobb, hvordan vi reiser eller er sammen med venner. Peak Performance utvikler derfor tekniske plagg som kan brukes til sport, men også til alle de daglige aktivitetene.

Dunproduktene til Peak Performance har endelig begynt å rulle inn i butikk! Tekniske, deilige plagg som isolerer bra, ser bra ut og kan brukes hver dag! Her er det bare å finne sin favoritt som passer til din livsstil og smak.

Frost Down jakker

Frost jakkene er perfekt til vinter og kaldt vær. Den kan brukes som en vanlig ytterjakke, eller som ekstra isolasjon dersom det er bitende kaldt ute. Det ytre laget er laget av Pertex® og er fôret av mykt andedun for ekstra isolasjon. Jakken har en 2-veis justerbar hette, slik at du kan utvide den både bredde-messig og omkrets-messig, dersom du skulle trenge det. Dette er en jakke du kan få bruk for i mange situasjoner!

Dun fra Peak Performance
14
Andre dunjakker

Peak Performance har en rekke ulike dunjakker slik at du kan finne den som passer best for deg. Utenom Frost, så er Helium dunjakkene også en av våre favoritter denne høsten. Jakken kan brukes alene eller som ekstra isolasjon under ytterjakke på de kjøligste dagene. Den er selvfølgelig vindtett og vannavisende og med andedun i front, rygg og underdel av ermer opprettholder du full bevegelighet, samtidig som du har god isolasjon.

This is Peak Performance

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Forsett å handle