Peak Performance er stolt klessponsor av Freeride World Tour – den globale frikjøringskonkurransen. I år går finalen av 23. mars i Verbier der det skal kåres en ny verdensmester.

I år som i fjor presenterer Peak Performance en vinter-kolleksjon dedikert til Freeride World Tour, designet for og testet i de mest utfordrende miljøene.

Radical serien

Radical serien er designet for Peak sine teamkjørere på Freeride World Tour, og har alt du trenger for å holde deg beskyttet mot vær og vind når du er ute og utforsker bakker og fjell. Jakken er laget i slitesterkt, pustende, vanntett 3-lags Hipe®Core+ skall, med utmerket fukttransport og lufte muligheter for bratte toppturer.

Radical-serien er ikke bare utviklet for å hjelpe teamkjørerne å komme på toppen av fjellet, men også for å komme på toppen av pallen.

Sneakpeak på Radical serien
13
Mystery serien

Mystery Jacket er inspirert av Peak sine teamkjørere på Freeride World Tour. Mystery tar deg brattere, dypere og lengre ut i skog og fjell enn noen gang før og har alt du trenger for å holde deg beskyttet. Jakken er laget i slitesterkt, pustende, vanntett 3-lags GoreTex® Pro skall, med utmerket fukttransport og lufte muligheter for bratte toppturer. En kombinasjon av toppnivå på tekninske funksjoner og et moderne designuttrykk gjør dette til det perfekte våpen mot alt fjellet har å tilby og overraske med.

Dette er jakken for seriøse alpinister som ønsker å skille seg ut fra mengden.

Din handlekurv

Ingen varer
Forsett å handle