Med sin Active kolleksjon befester Peak Performance sin status som en merkevare der ytelse står i fokus. Perfekt miks mellom stil og lette materialer som tilpasser seg kroppens bevegelser og samtidig beskytter mot vær og vind. Noen av høydepunktene i kolleksjonen er Vislight, en helt ny produktserie, et perfekt valg til både dagsturer og utflukter. Chill, som kan brukes som mellomlag under skallbekledning eller på egenhånd når vær og temperatur tillater det.

Vislight - funksjonene sier alt

Denne tekniske kolleksjonen kombinerer fire grunnpilarer: beskyttelse, pusteegenskaper, rå passform og ikonisk design. Innovative materialer, brukervennlige detaljer og design for å lage best mulige klær til alt fra kort turer til lengre ekspedisjoner uten at det går utover deres rene og gjenkjennelige stil.

Chill – overalt og alltid

Disse mellomlagene passer nesten uansett aktivitet. Langermete gensere, med eller uten hette, sørger for at du holder varmen om du er på ski, går tur med bikkja eller sykler til jobben. Glidelåsen på den høye kragen kan dras så den dekker godt i hals- og hakepartiet og gir maksimal komfort når du trenger det som mest. Det er plagget som fungerer like bra under en skalljakke som på egen hånd.