Phenix leverer førsteklasses produkter som er elsket av både toppidrettsutøvere og skientusiaster over hele verden. De har vært sponsor av det norske alpinlandslaget siden 1993.

Phenix sin grunnlegger, Kazuo Tajima, har bred kunnskap og erfaring fra verdens skimarkedet. Han var dedikert til å skape toppkvalitets produkter, noe som har gjort at Phenix har alltid vært en ledende innovatør, ubemannet for å omfavne de nyeste materialene, teknologiene og mote.

Alpinlandslaget

Phenix har siden 1993 vært sponsor og klesleverandør til alpinlandslaget. De har derfor utviklet de beste produktene for alpinkjørere. Produktene har høy vannsøyle, ergonomisk design, 4-veis stretch og alle detaljer som en skikjører er opptatt av. Noen av produktene er produsert for racing, og er designet for å vinne marginer.

Ski-kolleksjon

Multifunksjonelle egenskaper blandet med stil gjør disse produktene perfekte til deg som er glad i fart, men samtidig ønsker å se bra ut i bakken.

Til junior

Phenix sitt unike konsept for barn, Dette er jakker og bukser som vokser sammen med barnet ditt. Ben og armer er justerbare, og kan på denne måten gjøres lenger ettersom barnet ditt vokser.

Kommer i størrelsene 0-4 år, 2-6 år, 4-8 år, 6-10 år, 8-12 år.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Forsett å handle