En av verdenslederne i produksjonen av fjellstøvler

Scarpa ble grunnlagt i Asolo, i regionen Montebelluna, et område som lenge har vært kjent for sin høye kvalitet på håndlagde sko. Scarpas første oppdrag var å samle alle de beste skomakerne i Asolo-området mot et felles mål om å produsere det beste fottøyet til bruk ute i naturen uansett værforhold.

Mistral GTX

En myk, lett støvel som er perfekt til bruk både i marka og på lettere fjellturer. Designet for umiddelbar komfort, med et lett overlær i semsket skinn og cordura overdel, foret med GORE-TEX Performance-membran som sikrer at føttene dine holder seg komfortable under alle værforhold.

Kailash Pro GTX

Klassisk fjellsko med nubucklær og goretex. Her får du en svært komfortabel fjellsko som fungerer til turer i ulendt terreng, men fortsatt gir høy komfort på gode stier.

Zodiac Plus GTX

Teknisk, lett fjellstøvel for fjellturer, toppturer, hytte til hytte-turer og enklere anmarsjer. Bruken av Sock-Fit DVL-konstruksjonen gir følelsen av at skoen sitter på foten din som en ekstra strømpe.

Zen Pro Mid GTX

Zen Pro Mid er lette sko med slitesterk overdel i lær. Skoene har også Gore-Tex membran som gjør dem vanntett og gummirand foran for økt slitestyrke. Snøringen går langt frem for å sikre god tilpassing.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!