Stereo skis er et unikt norsk skimerke. Det hele startet sommeren 2007, opprinnelig som et vannskimerke. Utvilkingen av wakeskis, verdens første twintip vannski, gav dem et unikt innblikk i design og produksjon av ski generelt. Dette, og tilbakemeldingen fra det norske markedet, tok de med seg da de i 2011 hev seg i kast med skiindustrien, som det eneste norske merket på markedet.

I 2015 flyttet de produksjonen til Åre i Sverige. Det innledet et nytt kapitel når det gjaldt kvalitet, produktbredde og bærekraftige løsninger. Stereo-skiene er kortreiste og håndlagde, og Stereo Skis har som målet er å produsere verdens mest miljøvennlige ski.

Never stop skiing

Topptur

Nå har Stereo Skis kommet til den fjerde generasjonen – mark 4. Disse toppturskiene er et ypperlig valg for alle de forskjellige snøforholdene du kan møte gjennom hele sesongen.

Med en kombinasjon av karbon og fiberglass er skien fleksibel og stiv, som sammen med en trekjerne av poplar/paulownia gjør den lettkjørt og optimal til lange turer under varierte forhold.

All mountain

Den nye versjonen av Piste er bygget med en solid titanal konstruksjon og trekjerne av bøk og poppel. Det har blitt lagt til gummi i tupp og bakende for mer demping som gir en enda jevnere kjøreopplevelse. Dette er skien hvis de vil ha maksimal glede av skidagen i bakken og kunne ta en sving utenfor løypa i ny og ne.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!