Swix

Når snøen legger seg er det mange som drar ut for å stå på ski! Noen foretrekker å få et maksimalt utbytte av skituren som en treningsøkt, mens andre foretrekker å gå kortere og roligere turer hvor de nyter følelsen av å være i naturen.

SWIX gir deg de beste forutsetningene for å yte og nyte.

Blizzard

Blizzard Anoraken er en moderne versjon av den gamle favoritten. Oxford-stoffet sender assosiasjoner til retroklassikeren, mens det lette 4-veis stretchmaterialet, de rene, laminerte detaljene og de teipede sømmene gjør at den skiller seg fra sitt opprinnelige opphav.

Triac 3.0

Langrenn er en krevende utholdenhetsidrett hvor man presser de fysiske grensene maksimalt, noen ganger under bitende kalde forhold og i høy fart. Da har du ikke lyst til å bli overopphetet i oppoverbakkene, og du vil heller ikke oppleve kalde vindgufs som trenger igjennom svette klær.

Denne kolleksjonen har satt standarden for maximum performance treningsutstyr, og har gjort seg fortjent til navnet sitt - Triac 3.0

CH Liquid

I år kommer SWIX med en nyhet som gjør smørejobben superlett og effektiv – CH LIQUID! Dette er en fluorfri serie med 4 flytende spray-on glid vokser. De er superlette å påføre, med en ekstrem holdbarhet, og imponerende testresultater!