ZERO°C produserer og utvikler praktiske og funksjonelle sko, med et sporty og moderne design. Enten du bor i Oslo, Tromsø, eller Bergen og opplever stadig vær med regn, kulde og vind, betyr ikke det at du må velge komfort foran design.

Selv om de har sitt utspring i Oslo, jobber ZERO°C kun med internationale skodesignere i Italia, teknologipartnere som W.L. Gore og produktutviklere fra de beste skomiljøene i verden. Det gjør at skoene er robuste nok for dårlig vær, men passer lik godt til å møte venner etter jobben.

Deres filosofi er at det i det lange løp alltid lønner seg å velge kvalitet.

Stadion GTX

Stadion GTX er en av de siste nykommerne i ZERO°C sitt sortiment. En fantastisk semsket sneakers laget for høst og vintervær.

Sestriere GTX

En sporty, vanntett og høy vinterstøvel med komfortabel og isolerende fleece som holder deg varm på alle vinterens kalde dager. Forsterket tå og Gore-Tex-membran som holder føttene tørre, trygge og komfortable i både snø og regn.

Nydalen GTX

Nydalen Fur GTX W er en høy damestøvel med syntetisk pels i skaftet. Støvelen har et sporty og moderne design. Konstruert med en vanntett GORE-TEX membran og et isolerende fôr som holder deg varm og tørr selv på de kaldeste dagene.

Storo GTX

Storo GTX M er en sporty sneaker med høyt snitt designet for høst og vintervær. Modellen har et moderne design satt sammen av syntetiske materialer, med så få sømmer som mulig og et mykt skaft som gjør støvelen behagelig og varm på kalde, snødekte dager

Kringsjå GTX JR

Kringsjå GTX JR er en høy og sporty vintersko for gutter og jenter. Kult design med en praktisk elastisk snøring og snap-lock for rask og enkel stramming. Modellen har en vanntett GORE-TEX-membran og et isolerende fôr som holder deg varm og tørr på kalde dager.

Born in Oslo - Made for weather - Inspired by the world
15

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!