Amundsen Sports er kjent for å gå sine egne veier, uansett om det kommer til design, materialvalg eller produksjon. Der de største forurenserne i bransjen forsøker å rope høyest om resirkulering og andre grønne initiativer, har Amundsen Sports fokus på færre og mer tidløse produkter. De styrer unna det stadig voksende behovet for «mikrospesialiserte» klær, laget til hver utendørsaktivitet. Målet er enkelt, så lenge produktene er allsidige, holdbare og ser bra ut trenger du ikke et kjempe stort utvalg av ytterbekledning.

SOAK

Etter det som virker som en evigvarende, mørk og kald vinter, innpakket i lag på lag av klær, kjenner vi alle følelsen av «gjenfødelse» når sommeren er på trappene. Kunne hive seg i sjøen, tilbringer timevis på brygga og bare slikke sol. Snø og kulde erstattes av saltvann og fønvind, og livet leker.

Amundsen feirer sommersesongen med ny kolleksjon - Soak Capsule, med badebukser, sommerskjorter, slobroc, håndklær og bager.

Badetøy

For avslappende dager, tilbringt på brygga eller på stranda med en kaffe i hånden. Skli inn i slobrocen etter en kjølig dukkert på morgenen. Trykket i karakteristiske farger og striper i Carioca-stil fra Rio på 1960-tallet.

Slåbrok

Flere produkter fra kolleksjonen

Shortser

Gensere & skjorter

Tilbehør

Din handlekurv
Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!