Personvern

Hvordan blir persondata behandlet når du handler hos Anton Sport og melder deg inn i Anton Club?

Det er Sport Holding Retail (org nr. 981 006 747) som er behandlingsansvarlig for de opplysningene du gir fra deg som medlem av Anton Club. Du kan alltid kontakte oss på e-post med eventuelle spørsmål knyttet til dette.

Hvorfor og hvordan samler og behandler vi dine data?

Anton Sport behandler dine opplysninger med to forskjellige formål:

  • Å oppfylle våre forpliktelser i henhold til brukervilkårene. Dette gjelder kontaktinformasjon (telefonnummer og epost-adresse) og informasjon om de kjøpene du gjør i våre butikker. Dette behandler vi for å sørge for at du får bonus og digitale kvitteringer.
  • Å kommunisere direkte med deg og gi deg relevant informasjon om ditt medlemskap, tilbud og nyheter, og tilpasse tjenestene våre til deg.
  • Å forbedre vårt konsept og våre tjenester gjennom analyse av (hovedsakelig) anonymiserte data.

Den behandlingen vi gjør for å gi deg Anton Club kan ikke løsrives fra selve kundeklubben, og er uunngåelig hvis du ønsker å være medlem. Hvis du ønsker å være 100% anonym så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å handle i våre butikker allikevel.

Direkte kommunikasjon via epost, SMS, Google, sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat og den databehandlingen som følger med, vil vi bare gjøre hvis du gir oss tillatelse gjennom et samtykke. Dette samtykket kan du når som helst trekke tilbake ved å oppdatere dine innstillinger på antonsport.no/konto eller ved å henvende deg direkte til oss.

For alle formål så behandler vi en kombinasjon av de personalia som du har delt med oss (navn, alder, kjønn, adresse etc), og informasjon om de handlingene som vi observerer (hva du kjøper, hvor og når du handler etc). De eneste opplysningene som er obligatorisk å dele med oss er telefonnummer og e-postadresse, og informasjonen om selve kjøpene du gjør - det som må til for at Anton Club skal kunne fungere. Alt annet oppgir du bare frivillig, og vi bruker bare opplysningene på de måtene du sier at er greit.

Hvilke opplysninger lagrer og behandler vi, og hvor kommer de fra?

Vi lagrer de opplysningene du gir oss, og de som vi gir deg. De du gir oss vil si personalia som du selv fyller ut på medlemsprofilen din eller som du oppgir for å få en vare levert fra nettbutikken. Hvis du handler i nettbutikken uten å logge inn eller melde deg inn i Anton Club så blir disse opplysningene aldri behandlet videre, men lagres for regnskaps- og revisjonsformål. Du gir oss også noe informasjon når du åpner og klikker i nyhetsbrev og når du surfer i nettbutikken (mer om surfing nedenfor). De som vi gir deg betyr kvitteringer for kjøpene du gjør. Dine opplysninger utleveres ikke til tredjeparter annet enn de av våre tjenesteleverandører som behandler dem på våre vegne. Vi deler ellers aldri dine opplysninger med uvedkommende av noe slag. Opplysningene lagres i Norge, EU og i et begrenset omfang USA - og er sikret med SSL. Hvis du avslutter ditt medlemskap eller ber oss om å slette opplysninger så sørger vi for at de slettes fra alle instanser der de eventuelt måtte vedlikeholdes.

Dine rettigheter

Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker til kommunikasjon og/eller behandling av dine opplysninger. Du kan be om at dine opplysninger overføres til en annen tjenesteleverandør enn oss om det skulle bli relevant på noe tidspunkt. Du kan be oss om å endre eller fjerne enkelte eller alle opplysninger som vi har om deg. Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap, selv om vi ville synes at det var trist. Dine og våre rettigheter og plikter er regulert av EUs regelverk og norsk lov.

Oppdatering av samtykker og eventuell sletting av profil kan du gjøre selv på profilsiden. Utlevering av opplysninger for overføring kan du kontakte oss om på mail.

Sporing og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lokal lagring på enheten din til å huske hva du har i handlekurven og la deg slippe å logge inn på nytt. I tillegg bruker vi kapsler til å 1. sende anonym sporingsdata til Google Analytics og 2. kjenne igjen handlingsmønster som er statistisk forbundet med betalingssvindel. Du kan reservere deg mot dette i innstillingene i nettleseren din.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider

  • Socialboard: Dette er vårt kundeserviceprogram. Det er denne tjenesten som lar oss chatte direkte med våre kunder, i tillegg til at den gjør at våre kunder enkelt kan kontakte oss via e-post. På vår nettside vil denne tjenesten være synlig som en sort sirkel nede i høyre hjørne.
  • Mailchimp: Vi sender ut nyhetsbrev via Mailchimp. Vi sender kun ut nyhetsbrev til kunder som har gitt oss tillatelse til å kommunisere med dem via e-post. Selv om du melder deg av vårt nyhetsbrev vil din e-post fortsatt være lagret i vårt kunderegister. Dersom du ønsker å bli slettet fra vårt kunderegister ber vi deg spesifisere dette i e-posten du sender til e-post
  • Google Analytics: Vårt primære analyse verktøy er Google Analytics. Dette bruker vi til å se hvor våre brukere besøker oss fra, hvor ofte de besøker oss, og hvor trafikken kommer fra. Dette kan f.eks. være om våre brukere besøker oss direkte ved å skrive inn www.antonsport.no i nettleseren, eller om de har søkt etter et spesifikt produkt på Google, fått opp vår Google annonse, og klikket seg inn til oss. Samtykkemodus (Concent mode) lar oss justere hvordan Google-taggene våre oppfører seg basert på samtykkestatusen fra deg. Googles tagger vil tilpasse seg dynamisk, kun ved å bruke måleverktøy for de angitte formålene når samtykke er gitt av brukeren.
  • Hotjar: Dette er vårt sekundære analyseprogram. Hotjar gir oss muligheten til å se hvordan våre sider blir brukt. På denne måten kan vi forbedre brukervennligheten på siden. På vår nettside vil denne tjenesten være synlig som en oransje snakkeboble nede i venstre hjørne. Her kan du lese om personvern hos Hotjar.