Arc'teryx har med sin uslåelige kvalitet og sitt tidløse design blitt manges førstevalg når de skal kjøpe friluftsbekledning.

Og det med god grunn.

Designprosessen til Arc'teryx er tett knyttet til den verdenen vi selv lever i, og deres fokus er derfor å lage holdbare produkter som har uovertruffen ytelse. Arc'teryx anser seg selv som problemløsere, alltid i utvikling og søker stadig etter nye og bedre måter å levere løsninger basert på deres minimalistiske design.

Godt design betyr noe, fordi det gjør livet bedre.

Beta-familien

Latterlig fleksible skalljakker

Skalljakkene som takler alt og tilpasser seg enhver aktivitet.

Denne herlige gjengen er kjernen i Arc'teryx sin kolleksjonen. De ustoppelige. Alltid klare - uansett terreng og aktivitet.

Beta-kolleksjonen er kjent for sin allsidighet – ytelse uansett aktivitet. Våre siste nyvinninger kommer med sine egne finesser og løfter den allsidige kolleksjonen enda et hakk.

En jakke du kan bruke til absolutt alt. En hardtarbeidende skalljakke som gir proff beskyttelse uansett hva du utsetter den for.

SV er like allsidig som resten av Beta-familien, men er utrolig nok enda mer robust. En mer hardcore skalljakke finnes ikke.

En skalljakke så lett at du får lyst til å kaste deg ut i teknisk krevende terreng. Fra dype daler til de store høyder.

16
Kyanite AR

Kyanite AR er et utrolig allsidig mellomlag, som med Polartec Power Stretch Pro kombinerer varme, bevegelighet og fuktighetstransportering.

Med 4-veisstretch, kilestykker under armene og formsydde ledd gir den suveren bevegelsesfrihet, samtidig som passformen gjør at den passer utmerket både alene og under en skalljakke.

Kole Down

Kole Down er laget for å holde deg varm i de kalde, vindfulle og solløse vinterdagene i byen.

Dun-isoleringen gir lett og luftig varme og har dunkammere som er vevd for å gi god stretch når du beveger deg hurtig gjennom byen, mens sidepanelene i ullblanding gir jakken pustende komfort.

Atom LT

Atom LT har høyfjellet i blodet. Serien har varmet klatrere, turgåere frikjørere og byfolk i mange år med Coreloft Compact-isolasjonen, og passer til de fleste aktiviteter og forhold både alene og som mellomlag.

Ytterstoffet Tyono 20 er vannavvisende, pustende og holdbart som med stretchstykker i sidene gir god passform og bevegelsesfrihet.

Therme & Patera

Therme og Patera er laget for byen, men har de tekniske egenskapene til en alpinjakke.

Med GORE-TEX-membran er den helt vind- og vanntett, og europeisk high performance gåsedun holder deg varm selv på iskalde dager. For å være tilpasset et moderne byliv har parkasen en strømlinjeformet passform som, tar seg godt ut selv over dress med skjorte og slips.

Cerium LT

Cerium LT er utrolig lett samtidig som den gir eksepsjonell varme.

Premium 850 fill power dun gir varme der det trengs mest, mens syntetisk Coreloft-isolasjon er strategisk plassert på fuktutsatte områder for å gjøre den enda bedre skikket til aktivitet.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!