Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Arc'teryx sin designprosess er tett knyttet til den verdenen vi selv lever i, og deres fokus er derfor å lage holdbare produkter som har uovertruffen ytelse. Arc'teryx anser seg selv som problemløsere, alltid i utvikling og søker stadig etter nye og bedre måter å levere løsninger basert på vårt minimalistiske design. God design betyr noe, fordi det gjør livet bedre.

Hele veien til toppen – Nye Atom SL

Isolasjon som varmer - når du trenger det.

Med redesignet av Atom SL hettejakke var målet å forbedre et Arc‘teryx ikon, samtidig som de beholdt den funksjonelle hettejakken så mange mennesker allerede hadde forelsket seg i.

Oppdateringene våren 2021 inkluderer en Anorakk-versjon, og oppdaterte materialer som Tyono™ 20. Det oppdaterte skallmaterialet øker luftgjennomstrømmingen under høy aktivitet, samtidig som den raskt kutter luftingen når intensiteten senkes – slik at du ikke blir så fort kald. I tillegg får du Coreloft™ Compact isolasjon, som beholder isolasjonen selv når den blir våt, øker pakkbarheten, og kombinerer lav vekt med overlegen ytelse.

Beta

Beta serien er skapt for å levere gode, allsidige tekniske egenskaper, med pakkvennlig, pustende og holdbar vanntett beskyttelse i et bredt spekter av høyfjellsforhold og -aktiviteter. Perfekt til sommerfjellet.

Gamma SL Hoody

Gamma SL Hoody er en lettvektig, vind- og vannavvisende turjakke som er enkel å ta med seg på alt fra ski- til klatretur. Jakken har 4-veisstretch, puster og har en kroppsnær passform, som gjør at den passer utmerket å bruke når du er i aktivitet

Norvan SL Hoody

Norvan SL Hoody er Arc'teryx' leteste og mest pustende GORE-TEX-jakke. Jakken har en kroppsnær fasong som sammen med den lave vekten, vanntettheten og den gode pusteevnen gjør den optimal til de fleste aktiviteter når det er dårlig vær.

For at jakken skal sitte best mulig under aktivitet, har den en formsydd hette, elastiske mansjetter og kan justeres nederst.

Squamish Hoody

Squamish-hettejakken er laget av Tyono™ 30, et avansert nylonstoff med fremragende vindavvisende egenskaper, som gjør jakken overraskende sterk i forhold til vekten.

Jakken har ultralett, minimalistisk konstruksjon, regulerbar Stormhood™-hette, glidelås av typen No Slip Zip™, dobbel kantregulering og kan pakkes ned i sin egen brystlomme så den er lett å putte i sekken eller klipse på klatreselen.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!