For what’s to come

Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Høsten kjennetegnes av konstant forandring. Når vær og vind langsomt tar oss fra sommer til vinter, blir det stadig vanskeligere å beholde komforten. Arc'teryx sine nye design er løsningen som hjelper deg å takle elementene, slik at du kan være sikker på at utstyret tåler alle utfordringene.

UANSETT VÆR

Everyday kolleksjonen

Kaldt. Vått. Vind. Ikke noe problem. Vi har løsningene som får deg utendørs.

Arc'teryx Everyday - ytelse og komfort for alle dine aktiviteter, uansett hvor.

CENTRALE

er den varmeste vanntette dunparkasen i Arc’teryx Everyday serie. Resultatet er en værbestandig, pustende beskyttelse, med førsteklasses dunisolering og et elegant utseende.

PATERA PARKAS

er redesignet høsten 2020, og kombinerer varmen fra en dunjakke med værbeskyttelsen du bare får fra GORE-TEX. Alt i en oppdatert og mer moderne passform.

Produktene kunne ikke vært laget uten kunnskapen vi har lært oss under ekstreme fjellforhold, men er likevel designet med en estetikk som passer til det moderne bylivet.

Built for what’s to come

Siden 1995 har samarbeidet mellom Arc'teryx og Gore utviklet seg til å bli et av de viktigste og mest innovative i hele friluftsindustrien. Arc'teryx kommer med sine designideer og innspill fra deres utøvere; Gore tar med sin vitenskap og teknologi. Nye GORE-TEX PRO Most Rugged er det nyeste GORE-TEX materialet med ekstrem holdbarhet og full vanntetthet selv etter lange perioder i meget våte forhold.

GORE-TEX PRO med Most Rugged teknologi er nesten ufattelig holdbart. Enda mer holdbart ytterstoff, kombinert med en ny membran som er mer motstandsdyktig mot slitasje og forurensing. Resultatet er en stormbeskyttelse som varer og varer.

Beta

Allsidig: høy teknisk ytelse for varierte aktiviteter og forhold.

Beta AR-serien er skapt for å levere gode, allsidige tekniske egenskaper, med pakkvennlig, pustende og holdbar vanntett beskyttelse i et bredt spekter av høyfjellsforhold og -aktiviteter. GORE-TEX PRO med Most Rugged-teknologi – et neste generasjons materiale vi utviklet i samarbeid med Gore – garanterer maksimal holdbarhet.

AR Serien (Allround)– Værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.

SV serien (Stygt Vær) – De mest holdbare materialene og den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.

SL serien (Superlett) Superlette materialer og design, der lav vekt og pakkvennlighet er prioritert framfor holdbarhet.

AR

SV

SL

Alpha

Lette, minimalistiske klatre- og alpinprodukter som beskytter mot forholdene i høyfjellet.

Ekstremvær, ustadige forhold, skiftende terreng, bevegelse og hvile – det er realiteten i høyfjellet. Alpha AR er en svært allsidig skalljakke som takler alle forhold. Med forsterkninger av GORE-TEX PRO Most Rugged i sliteområder for å øke holdbarheten.

AR Serien (Allround)– Værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.

SV serien (Stygt Vær) – De mest holdbare materialene og den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.

AR

SV

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!