Built for what’s to come

Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Beskyttelse mot elementene. Gjennomtenkte strategier for å takle sesongens kombinasjoner av kulde, varme, fuktighet og vind. Isolerende, vindtette og vanntette teknologier. Arc'teryx har strenge krav til testing av produktene før de kommer ut. De blir testet i vilt uvær og utfordrende terreng, slik at du kan være sikker på at utstyret tåler alle utfordringene.

Gamma

Gamma SL-hettejakken er plagg i toppklassen som kombinerer avansert teknisk ytelse med ren, minimalistisk estetikk. Jakken tåler vind og vann, puster og har fireveis stretch. En hette av typen StormHood™ gir beskyttelse uten å hindre sidesikten, mens den kroppsnære passformen, formsydd mønster og rene linjer gjør den strømlinjet og behagelig.

Atom Hoody

Atom LT har velprøvde, allsidige tekniske egenskaper som fungerer både som mellomlag og på egen hånd. Den gir effektiv varme for aktiviteter med moderat intensitet og hyppige start og stopp.

Nuclei

Neste generasjon av Nuclei FL-jakken er inspirert av stadige henvendelser fra utøvere og har ny design som er akkurat slik de vil ha den. Den er lettere, spenstigere, og har suverene varmeegenskaper i forhold til den lave vekten.

Venda Anorakk

Med samme fokuserte tekniske ytelse som våre tekniske alpinklær byr Arc’teryx’ hverdagsprodukter beskyttelse og komfort som hjelper deg å yte ditt beste så lenge som mulig. De velprøvde tekniske egenskapene til GORE-TEX med innsideteknologien GORE CKNIT™ gjør Venda-anorakken vanntett, vindtett og pustende, men med stil og komfort på et høyere nivå.v

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!