Våren er her og det betyr uteløping!

16 april åpnet vi en superfresh Asics Shop inne i Anton Sport Bogstadveien. Her finner et bredt og unikt utvalg av freshe Asics varer. Vi anbefaler deg å ta turen innom vår nye Asics shop for å få hjelp til gode løpesko og løpeutstyr.

Er du ute etter de mest kjente og populære Asics produktene kan du sjekke ut hva vi har i nettbutikken.

Nimbus

Med den lette og komfortable løpeskoen GEL-Nimbus 20 fyker kilometerne unna. Denne oppgraderte versjonen har forbedret passform og flere nivåer av demping, takket være en kombinasjon av FluidRide-mellomsåle, FlyteFoam nederst i mellomsålen og SpevaFoam øverst i mellomsålen. Disse teknologiene gir til sammen økt demping og en mer robust og slitesterk mellomsåle. Ny FluidFit 2.0 mesh-overdel tilpasser seg foten, mens strategiske forsterkninger støtter foten. GEL-demping i hæl og forfot gir maksimal fjæring og eksepsjonell komfort, mens kveldsløpeturen blir enda tryggere med flotte 3M-refleksdetaljer.

Roadhawk

Roadhawk tilbyr et svært forfriskende alternativ for løpere som leter etter et lett nøytralt alternativ. Den er bygget på en helt ny lest for en mer dynamisk løpsfølelse og har en fulllengde FlyteFoam mellomsåle som holder vekten nede samtidig som den gir en responsiv og myk demping med utrolig holdbarhet. En kombinasjon av vevet og forsterket mesh skaper en forenklet overdel som sikkert holder foten på plass og sørger for ventilasjon gjennom hele løpeturen.

Dynaflyte

DynaFlyte 2 er din inngang til den raske kategorien. Med GEL demping i bakdelen av foten gir skoen deg god beskyttelse gjennom hele løpet. DynaFlyte 2 har en Impact Guidance System (IGS) for å følge dine naturlige bevegelser og anatomi. 3M refleks gjør deg synlig under dårlige lysforhold og takket være Guidence Line i undersålen får foten din full støtte og veiledning gjennom hele steget. FlyteFoam mellomsåle gjennom hele sålen gir deg opptimalt og raskt fraspark og med den sømløse overdelen holder skoen seg ventilert og behagelig gjennom hele økten. DynaFlyte 2 er ideell for nøytral pronasjon.