Bergans, turutstyr av høy kvalitet siden 1908.

Bergans er blant Norges mest kjente og tradisjonsrike produsenter av turutstyr og bekledning. Med et brennende ønske om at flest mulig mennesker skal kunne nyte friluftslivet, utvikler de teknisk bekledning og funksjonelt turutstyr av høy kvalitet. Som ekte turfolk legger de sin stolthet i å påvirke naturen og miljøet i minst mulig grad, og jobber målrettet for å gjøre både produkter og produksjon mer bærekraftig og ansvarlig.

Cecilie Skog

"Produktene er i høy kvalitet, med god bevegelsesfrihet og god passform – alt for å tilfredsstille aktive friluftsjenters krav til funksjon og design. Bevegelsesfrihet og bærekraft er de viktigste verdiene mine i skapelsen av friluftsklær. Klærne skal vare lenge, de skal være med på mange lange og korte, gjerne nære hverdagseventyr. De skal puste når vi peser! Jeg har fargelagt de skikkelig, for det er nemlig ingen skam å synes i fjellet, selv om vi snur!" - Cecilie Skog

Rabot V2

Svært tekniske plagg med et høyt komfortnivå. Lettere, mer tettsittende passform, mer komprimerbare, maksimal ventilasjon og fungerer optimalt når du kler deg etter lag på lag prinsippet. . Designtanken bak kolleksjonen er at du skal kunne være ute og oppleve naturen hele året, i all slags vær!

Senja

Kolleksjonen for å maksimere komfort og sikkerhet på topptur. Om du er tørr, varm og komfortabel er sannsynligheten større for at du tar tryggere valg i avgjørende øyeblikk. Senja-produktene er skreddersydd for krevende klatringer og magiske utforkjøringer.

Oslo Urban

Tidløs hverdagsmote med beskyttende egenskaper fra teknisk turbekledning. Designet for hverdager hvor dårlig vær ikke kan stoppe deg fra å gå eller sykle til jobb og skole, lufte hunden eller hente i barnehagen. Serien består av førsteklasses skallplagg, varmeforsterkende plagg og unisex mellomlag, alt designet i en sofistikert og moderne stil. Perfekt for aktive urbanister, sykkelpendlere og andre folk i farta.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!