GPS-tracker til sykkelen din

For alle som har fått frastjålet en sykkel oppgjennom vet både hvor frustrerende, kjipt og økonomisk ugunstig dette er. Bikefinder Tracker er en GPS, GSM og Bluetooth sporingsenhet, som gjør at du kan spore sykkelen dersom den blir stjålet. Bluetooth gjør at du kan spore sykkelen helt ned til 0meter, ved at den kobles på når brukeren er i nærheten av BikeFinderen. Da kan du også aktivere en liten alarm for å være helt sikker på at det er din sykkel, hvis flere like sykler er lokalisert sammen med en Bikefinder integrert i styret.

Hvis sykkelen blir stjålet og ikke funnet igjen, erstattes sykkelen fullt ut - uten at du må betale noe egenandel.

Slik funker det

Sporingsenheten skjules – og festes fast – i styret. Med den unike festemekanismen er enheten nærmest umulig å fjerne uten spesialverktøy. Den er skjult, fleksibel og passer alle type sykler.

Du må så installere Bikefinder appen og aktiverer produktet med pre-installert SIM kort. Med et månedlige abonnementet på 59kr pr mnd. medfølger også en markedsledende forsikring fra Gjensidige. Hvis sykkelen blir stjålet og ikke funnet igjen, erstattes sykkelen fullt ut - uten at du må betale noe egenandel.

I BikeFinder-appen kan du også se batteristatus og få push-varsel hvis noen flytter på den eller melde fra om tyveri.

Ta en titt på videoen som viser hvor lett det er å komme i gang,

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!