The World of Athluxury since 1932

Det familiedrevne merket Bogner ble grunnlagt av den tyske skihopperen Willy Bogner. Siden 1932 har de skapt funksjonell, designledende skibekledning og til en hver tid ligget i forkant av markedets trender. Som den offisielle klesleverandøren til det tyske vinter OL-laget er Bogner et både anerkjent og pålitelig navn innen sports- og skiklær.

FIRE+ICE

Fire + Ice holder seg tro til sitt opprinnelige tankesett. Autentisk, åpen for nye opplevelser og alltid klar for neste eventyr.

KOLLEKSJONEN

Energien fra ambassadørene kommer tydelig til syne gjennom hele høst og vinter kolleksjonen: Fargerike lette dunjakker, pustende t-skjorter og elastiske tights inviterer alle til å oppdage friluftslivet – enten det er i naturen eller i mer urbane omgivelser.

MØTE NOEN AV FIRE+ICE AMBASSADØRENE

Hovedpersonene ble fotografert på deres egne premisser og på de stedene de selv ønsket. Hver person gir uttrykk for en unik identitet, forteller en autentisk historie og oppfordrer til kreativitet, sport og samhørighet. Møt frikjørerne Sven Kueenle og Bene Mayr fra München i filmen under.

BOGNER SPORT

Et toppmøte? Det er det eneste passende ordet som beskriver et møte mellom Bogner og stjernefotograf Hans Feurer.

Helt tilbake fra 1980-tallet har hans legendariske blinkskudd en satt sitt preg og gitt varig effekt på merkevarens nye alpine bekledning. Selv i en alder av 81 år reiser han og kameraet stadig mellom Paris, New York og Milano.

ETTER MOTE KOMMER SKI

Mote fotografering er ikke Feurers eneste kompetanseområde: da, som nå, låner han ut sin egen unike håndskrift til bildene fra BOGNER Ski Collection. Med sterke positurer og velkjent «Feurer-Glamour». Like individuell og unik som hver BOGNER Ski Collection. En vakker avslutning på det magiske toppmøtet.

15

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!