Lidenskap siden 1876

Castelli sine røtter går helt tilbake til Milano i 1876 og skredderen Vittore Gianni. Helt fra starten av jobbet de tett med meriterte syklister, fra Alferdo Binda på 1920-tallet, via Gino Bartali og Fausto Coppi på slutten av 1940-årene. På 50-tallet hadde de hele 12 profflag på kundelisten med stjerner som Louison Bobet og Jacques Anquetil. 1980-tallet var det ONCE, sykkelhistoriens kanskje mest suksessfulle lag, frem til dagens Team Ineos.

I de siste 30 årene har Castelli vært pådrivere for å videreutvikle sykkelbekledning, og har hele veien brukt informasjonen og tilbakemeldingene fra proffene aktivt. Dette har resultert i innovasjoner som verdens første sykkel kleskolleksjon kun til damer, den revolusjonerende Y-Cut paden i sykkelshortser til den etter hvert meget kjente Gabba trøyen som noen av høydepunktene.

Som Castelli selv sier: «Du vet du får en urettferdig fordel…»

Trøyer

Det er marginene som utgjør forskjellen

Helt fra «state-of-the-art» Aero Race 6.0 trøyen til den mer prisgunstige Classifica Jersey. Castelli leverer kvalitet i alle prissjikter og til enhver type rytter.

Vester og jakker

Videreutvilket av proffene

Med markedsledende plagg som Gabba, Perfetto og Idro finner man med sikkerhet en jakke eller vest til enhver anledning og værforhold i Castelli sitt sortiment.

Bukser

Den riktige shortsen utgjør en forskjell

Når det kommer til sykling, enten det er lange helgeturer, ritt eller granfondoer, er bibshortsene og ikke minst paddingen et av hovedkriteriene for komfort. En perfekt shorts vil gi den perfekte kombinasjonen mellom støtte og komfort.

Tilbehør

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!