RAW 5.0: Engineered for Excellence

DÆHLIE Sportswear utfordrer det etablerte, og lanserer RAW 5.0: en grensesprengende kolleksjon langrennsklær perfeksjonert for den mest ambisiøse skiløperen med høye mål og ambisjoner For femte gang tar DÆHLIE Sportswear RAW-kolleksjonen et steg videre, fullspekket med innovasjon som lar deg pushe grensene lengre enn noensinne. RAW 5.0 er det ypperste av DÆHLIE’s langrennsjakker- og bukser, og er en must-have for enhver atlet som ønsker å forbedre egen prestasjon i skisporet denne vinteren.

I RAW 5.0 får du alt!

RAW 5.0 er et teknisk langrennssett perfeksjonert for varierende værforhold og økter i ulike intensitetssoner. Hybridjakken med hette egner seg perfekt for langrennssøkter i kaldt vær med mye vind og vær, hvor det er behov for en jakke som varmer godt. For langrennsøkter med høyere intensitet eller varmere vær, kan jakken enkelt justeres ved å fjerne innervesten og hetten. Vesten i seg selv er perfekt med en baselayer under, med eller uten hette. Med RAW 5.0 får du en allsidig 3-i-1 langrennsjakke som dekker flere ulike behov!

Jacket Raw 5.0 Herre

Dæhlie

Jacket Raw 5.0

Herre
4 999,-
Jacket Raw 5.0 Dame

Dæhlie

Jacket Raw 5.0

Dame
4 999,-
Pants Raw 5.0 Herre

Dæhlie

Pants Raw 5.0

Herre
2 499,-
Pants Raw 5.0 Dame

Dæhlie

Pants Raw 5.0

Dame
2 499,-

Femte generasjons RAW – oppdateringer på jakken fra RAW 4.0 til 5.0!

Nå introduseres paneler i hardshell materiale på mer utsatte og strategiske områder, blant annet på armene og sidene hvor skistavene ofte kommer i kontakt med skijakken, som forbedrer jakkens slitestyrke over tid.
Tidligere har øverste del av ryggen, under ermene og deler av mansjettene bestått av et mykt og isolerende ullstretch materiale med god ventilasjon, det har nå blitt erstattet med et enda mer slitesterkt materiale i hardshell med forbedrede pusteegenskaper - men som holder på varmen like mye som ull. Innervesten har i tillegg fått ny sort farge og kommer i et mer slitesterkt materiale, samt at den avtagbare hetten er gjort større og gir enda bedre beskyttelse mot vær og vind enn tidligere.
Med RAW 5.0 kan den justerbare hetten også benyttes på vesten og ikke kun jakken; på den måten har RAW 5.0 gått fra 2-i-1 til 3-i-1 langrennsjakke.

Jacket RAW 5.0

Jacket RAW 5.0 presterer til perfeksjon selv i det mest krevende været. Denne multifunksjonelle hybridjakken består av en 3-lags softshell som er designet for å holde vann ute, mens den flytter fukt fra innsiden til overflaten - som sikrer både hurtigtørkende egenskaper og optimal pusteevne gjennom treningsøkten. Jakken er vind- og vanntett med 4-veis stretch, og temperaturreguleringen er optimalisert slik at du kan utfordre grensene dine mer enn noen gang før. De formsydde ermene og den justerbare kanten sikrer optimal passform. Andre egenskaper inkluderer YKK glidelåser, limt kant, elastiske mansjetter samt to lommer med glidelås.

Jacket RAW 5.0 er en must-have langrennsjakke for enhver atlet med ambisjoner i skisporet denne vinteren.
3-i-1-langrennsjakke

Som et 3-i-1-plagg, er RAW 5.0 en multifunksjonell hybridjakke bestående av en langrennsjakke med avtakbar vest på innsiden som kan brukes separat. Den avtagbare vesten har et isolerende materiale fra Thindown® i front som er Italiensk produsert dun i stofformat og gir svært god isolasjon. Hetten, som har en 80/20 dunblanding, er både juster- og avtagbar, og kan festes med glidelås enten på jakken eller vesten etter preferanse – og på den måten kan RAW 5.0 benyttes på 3 ulike måter.

Jacket Raw 5.0 Herre

Dæhlie

Jacket Raw 5.0

Herre
4 999,-
Jacket Raw 5.0 Dame

Dæhlie

Jacket Raw 5.0

Dame
4 999,-

Pants RAW 5.0

Pants RAW 5.0 er det ypperste av langrennsbukser fra DÆHLIE, perfeksjonert for langrennsøkter i krevende værforhold. Denne 3-lags softshell buksen er overflatebehandlet med en vann- og vindtett PU membran, konstruert for å holde vann ute mens den transporterer fukt fra innsiden til overflaten - noe som sikrer optimale hurtigtørkende egenskaper. Buksen har 4-veis stretch med strategisk plasserte elastiske paneler og formsydde knær som gir full bevegelsesfrihet mens den ivaretar optimal ventilasjon, slik at du kan fokusere utelukkende på å jage din maksimale prestasjon i skisporet. Andre egenskaper inkluderer YKK glidelåser, en lomme med glidelås, samt limte kanter med en innvendig strammesnor som sikrer optimal passform.

Pants RAW 5.0 er en must-have langrennsbukse for enhver atlet med ambisjoner i skisporet denne vinteren.
Pants Raw 5.0 Herre

Dæhlie

Pants Raw 5.0

Herre
2 499,-
Pants Raw 5.0 Dame

Dæhlie

Pants Raw 5.0

Dame
2 499,-