Dæhlie sitt design er enkelt, rent og moderne uten overflødige elementer som tar oppmerksomheten bort fra arbeidsoppgavene dine. Klærne er designet for å få frem vinnerinstinktet i deg og gjør at du føler deg bra og ser bra ut.

Sjekk ut årets kolleksjon under.

Athlete collection

Vær funksjonell - kle deg i lag for lag for optimalisering og suksess denne sesongen.

Alle opplever temperaturene forskjellig, selv om vi trener det samme og med samme intensitet. Vi trener i forskjellige omgivelser og vi trener med ulik intensitet avhengig av formålet med treningsøkten. Dæhlie har alltid dette i tankene sine når de utvikler produkter, men har hatt et ekstra stor fokus på det i den nye Athlete-kolleksjonen.

En løpetur føles ikke bra i for store og tunge klær, som heller ikke ventilerer godt. Det gjør at du føler deg raskt varm og blir svett. Dæhlie tror du kan unngå dette med å kle deg i lag på lag, og tilpasse påkledningen etter hvordan type treningsøkt du skal ha, etter været og/ eller etter dine preferanser.

Half-zip athlete

En lett, komfortabel og hurtigtørkende løpejakke, for trening med høy intensitet der du trenger ekstra beskyttelse mot vind.

Måten Dæhlie løser problemet på, er ved å finne de beste produktene å ha under jakken. Utvalget vil gå fra en baselayer med korte til lange ermer, legge til et mellomlag for ekstra isolasjon eller til og med å bruke en vest på de kaldeste dagene. Bruk en teknisk baselayer om du svetter mye, eller skal ha en intesiv løpetur. Bruk ull på de kaldeste dagene, eller når intensiteten er lavere. Prøv deg frem, med forskjellige lag og finn det som fungerer best for deg.

Et annet tips er å være kjølig ved start. Hvis du føler deg varm i det øyeblikket du går ut av døren, kan vi nesten garantere at du fort vil føle deg for varm og svett, og sannsynligvis får ikke du den beste følelsen under løpeturen.

Jacket Athlete

En lett og teknisk løpejakke ment for rask trening når du trenger et ekstra lag. Den perfekte jakken for løperen med ambisjoner om å finne det beste og enkleste ytterlaget som gir den optimale følelsen under aktivitet. Jakken kommer i et svært lett materiale med fireveis stretch som gir best mulig bevegelighet.

Tights Athlete
Flere løpenyheter

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!