Snow Roller
Unisex

2 699,-
Du får minimum 269,- i bonus

Velg farge (14/Desert Khaki)

 • 14/Desert Khaki

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.

Om produktet

Hvis du forflytter deg noe særlig med ski i bagasjen så kan du omtrent ikke gjøre deg selv noen større tjeneste enn å skaffe en Douchebag. Her har det nemlig skjedd et veritabelt kvantesprang i utviklingen av bagasjeartikler.

Blant Douchens fornemste egenskaper er at den kjapt og enkelt kan justeres i lengden. Den tar altså aldri mer plass enn den trenger, og når du triller den (den har selvfølgelig hjul) blir den aldri hengende slapt som en brukket bratwurst hvis du har litt korte ski med deg. Når du av en eller annen forferdelig årsak ikke er ute på skitur ruller du den sammen til et format som får god plass i en vanlig handlepose. Det fø...

Hvis du forflytter deg noe særlig med ski i bagasjen så kan du omtrent ikke gjøre deg selv noen større tjeneste enn å skaffe en Douchebag. Her har det nemlig skjedd et veritabelt kvantesprang i utviklingen av bagasjeartikler.

Blant Douchens fornemste egenskaper er at den kjapt og enkelt kan justeres i lengden. Den tar altså aldri mer plass enn den trenger, og når du triller den (den har selvfølgelig hjul) blir den aldri hengende slapt som en brukket bratwurst hvis du har litt korte ski med deg. Når du av en eller annen forferdelig årsak ikke er ute på skitur ruller du den sammen til et format som får god plass i en vanlig handlepose. Det følger også med en skuldersele som gjør at du kan trekke bagen uten hender, som en slags pulk. Kjekt hvis du har mye annen bagasje, snakker tegnspråk eller liker å fikle med telefonen mens du går.

En Douchebag har alltid mer å skryte av: Den er stivet opp med tynne, tverrgående plastplater som ikke bare gjør den enklere å håndtere, men effektivt beskytter utstyret ditt og dessuten gjør hele greia lettere i vekt enn tradisjonelle skibager. Dermed sparer du overvektgebyrer, og når flyselskapet før eller senere roter bort bagasjen din får du gleden av å utbryte "where is my Douchebag, you douchebags?!"


 • VOLUM: 150 Liter
 • STØRRELSE: 38x18,5x205 cm
 • VEKT: 4 kg
 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura