Douchebags ble grunnlagt i 2012 av den svenske frikjøreren, Jon Olsson og den norske produktdesigneren Truls Brataas.

Douchebags kombinerer en urban og aktiv livsstil for å utfordre den tradisjonelle tilnærmingen til bagasjen. Deres misjon er å gjøre reiser enda bedre med smart og funksjonelt reiseutstyr.

Douchebags vil at folk skal kunne reise og ha med seg akkurat det de selv ønsker og trenger. De utvikler reiseutstyr for de lange reisene, så vel som de korte - for de lidenskapelige menneskene som reiser verden rundt på jakt etter eventyr.

The Base

Designet av Jokke Sommer for daglige og urbane opplevelser. Liten og nett med eget rom til pc'n, og allikevel stor nok treningsklærne.

The Hugger

Her får du det beste av flere verdener: Duffelbag, solid støvelbag og en smart ryggsekk. Allsidigheten er stor, baggen er tøff og kvaliteten er uslåelig. Men det er ikke alt. Med Douchebags eget hookup-system kan The Hugger festes til både Big Bastard og The Douchebag. Kommer både i 60L og 30L

The Backpack

Hva får man når man kombinerer funksjonaliteten til Hugger med den rene og nette stilen til Scholar? Det beste fra begge verdener, og den ultimate hverdags-sekken: The Backpack. The Backpack har alt du trenger både innen stil og praktisk lagring, enten du er på eventyr ute i naturen, stamper rundt i byen eller rett og slett på jobb.

The Scholar

Sekk for daglige og urbane opplevelser. Liten og nett med eget rom til pc'n, men stor nok treningsklærne.

The Avenue

Stor personlighet i en liten pakke for den urbane oppdageren i deg. Sekken pakker de viktigste tingene dine, inkludert en 15-tommers laptop og gjør det med stil. funksjonalitet.

The Petite

Hold deg elegant i betong-jungelen med denne ryggsekken designet sammen med moteikonet Janni Delér. Akkurat riktig størrelse for å passe på dine kjæreste eiendeler.

The Petite

Db

The Petite

Dame
1 599,-
The Carryall

Pakk hva som helst, dra hvor som helst med The Carryall. Med skjulte skulderstropper, en EVA-bakplate og adskilte rom for ordens skyld, er denne aktive duffelbaggen den perfekte følgesvenn for en tur til treningsstudioet, jobb eller turer ut av byen. Kommer både i 40L og 65L

The Big Bastard og The Little Bastard

Skal du langt avgårde, eller være borte lenge? Noen turer og eventyr krever mer pakking enn andre. The Big Bastard tillater deg å ta med alt utstyret du trenger. Med hjul, lav vekt og ekstra beskyttelse trenger man ikke mer.

The Little Bastard har kraftige hjul og uttrekkbart håndtak. Full åpning i fronten gir god oversikt og enkel pakking. Begge har smarte "Hook Up" -systemet gjør det enkelt å reise med flere bagger.

Tilbehør