Db, tidligere Douchebags, ble grunnlagt i 2012 av den svenske frikjøreren Jon Olsson og den norske produktdesigneren Truls Brataas.

Db kombinerer en urban og aktiv livsstil for å utfordre den tradisjonelle tilnærmingen til bagasjen. Deres misjon er å gjøre reiser enda bedre med smart og funksjonelt reiseutstyr.

Db vil at folk skal kunne reise og ha med seg akkurat det de selv ønsker og trenger. De utvikler reiseutstyr for de lange reisene, så vel som de korte - for de lidenskapelige menneskene som reiser verden rundt på jakt etter eventyr.

The Midnight Sun Edition

Time for the bright & the bold

Brighter. Bolder. Better.

For oss i nordenden av Europa er midnattssol et velkjent naturfenomen, der solnedganger og soloppganger ser ut til å skje samtidig. Dagene blir endeløse, nettene er fylt med feiringer og himmelen nesten brenner i en strålende oransjerød farge. Landskapet og lyset er så fantastisk at Db bestemte seg for å stjele en pantone-farge direkte fra naturen og benytte den til sin nyeste fargeutgave.

Midnight Sun er en falmet, men punchy, oransje - inspirert av himmelen og designet for å lyse opp enhver tur, flyplass, et hvert fjell eller eventyr.

Db x Marcelo Vieira

Create your own luck

Db sin første kolleksjon handlet om farger, og historien bak Marcelos kjærlighet til lilla. Denne andre utgaven tar konseptet videre og ble utviklet ut fra behovet for å skape noe nytt basert på et «problem» Marcelo hadde. Denne delen av Db x Marcelo Vieira har et større utvalg produkter, hver designet for korte turer, i en helsvart fargevariant med et «touch» av lilla. Hvis du synes det er vanskelig å skape din egen lykke, er det bare å låne litt av Marcelo.

The Do better Project

Db x Benjamin Ortega

Alt handler om progressjon

Inspirert av Bennis Rinjani-opprydding ønsket Db å utfordre oss selv og Benni til Dobetter, samtidig som de inspirerte andre til å gjøre det samme. Hvordan? Ved å prøve å redusere sitt karbonutslipp så mye som mulig, så raskt som mulig, og gjennom dette akselerere utviklingen av mer ansvarlige og miljøbevisste Db-produkter.

De er godt igang. Produksjonen og transporten av Db-produktene har redusert CO2 utslippene 30 %, men de kommer ikke til å gi seg der.

Mer enn bare sekker & bagger

For noen måneder siden spurte Db om forbrukerne kunne tenke seg å bli involvert i en Db x Benni-utfordring. Hele 584 svarte med et rungende ja. Så med dette utfordrer de deg, Benni og hele «Db-familien» til å samle inn og på en ansvarlig måte fylle og kaste 584 søppelsekker – over hele kloden.

Gå ut i nabolaget ditt eller naturen og begynn å plukke søppel. Db har sagt de ikke stopper før man når 584 sekker, og med litt flaks gjøre man det mye bedre også.

Ice Blue
Sunbleached Red
Din handlekurv
Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!