Douchebags ble grunnlagt i 2012 av den svenske frikjøreren Jon Olsson og den norske produktdesigneren Truls Brataas.

Douchebags kombinerer en urban og aktiv livsstil for å utfordre den tradisjonelle tilnærmingen til bagasjen. Deres misjon er å gjøre reiser enda bedre med smart og funksjonelt reiseutstyr.

Douchebags vil at folk skal kunne reise og ha med seg akkurat det de selv ønsker og trenger. De utvikler reiseutstyr for de lange reisene, så vel som de korte - for de lidenskapelige menneskene som reiser verden rundt på jakt etter eventyr.

The Gneiss Edition

There will be stories

Du eier ikke et Gneiss-produkt, du skaper det. Du lar det ta del i opplevelsene. Du lar det suge inn i minnene og få sin egen karakter. Som en bereist følgesvenn som forteller en god historie, er Gneiss-serien laget for å dokumentere minner om reisene dine og leve for å fortelle historien i form av en meningsfull patina som er unikt for deg. Uansett hvor du er på vei, vet du at det skapes historier. La Gneiss gjøre dem uforglemmelige.

Fra det øyeblikket du slenger en bag fra Gneiss-kolleksjonen over skulderen eller på ryggen, begynner det å merkes av livet du lever. Laget med voksbelagt, fullstendig resirkulert nylon, vil en Gneiss-bag ta vare på historiene om reisene dine. Den patinerer med bruk; skraping og uskarphet for å forevige hva du hadde på deg, hvor du dro og hvordan du kom dit. Tenk på det som en bærbar reisedagbok; dypt personlig og unikt ditt.

The Raspberry Edition

Home is where you park it

Raspberry Edition hyller høsten og kontrasten årstiden byr på. Denne limited kolleksjonen utforsker balansen mellom eventyr og luksus, funksjon og mote og interiørvarme og friluftsliv. Det handler om å bevege seg med årstidenes rytme, men aldri være redd for å danse til din egen takt.

15
The Duplex
Dissatisfaction-driven design

Db har i årevis hatt et elskhat-forhold til duffelbagger. De er ubehagelige på ryggen, ser ikke bra ut med mindre de er fullstappet, og inni er alt bare rot - men allikevel kan man ikke klare seg uten dem.

Dette elskhat-forholdet fikk Db til å løse disse problemene på sin måte, ved å forbedre et produkt som de anser som essensielt for reiser gjennom livet.

Resultatet? En delt duffelbag for hjelpe deg å organisere eventyrene dine, laget av resirkulerte materialer - klar for alt.

DB presenterer neste evolusjon av den robuste duffelen - The Duplex. Tøff på utsiden. Organisert på innsiden. Klar til å møte alle type eventyr.

Sekkene er enkle å bære, godt planlagt organisert og med et innovativt design dekker disse sekkene virkelig alle behovene til alle som er på reise.

«Det som skiller Duplex fra andre duffelbagger er organisasjonsfaktoren - nå er det slutt på dagene med å grave dypt i baggen etter undertøy og uten å finne det.»

– Michelle Parker, profesjonell skiløper og produkttester

The Sage Green Edition
Deilig Blomstring

Inspirert av den skandinaviske våren og de livlige fargene som maler landskapet over hele Norge (med en dash oransje for å hjelpe sekkene å blomstre), er det med glede vi presenterer DB The Sage Green Edition.

Tidligere og tidligere vår

Selv så langt nord som i Skandinavia er årstidene i endring, og vi ser at våren kommer tidligere og tidligere hvert år. Det er ikke bra. Vi liker kulden. Snøen. Vintrene – så vi skal gjør vårt beste for at de ikke blir borte. Derfor er hovedstoffet i kolleksjonen laget av 100% GRS-resirkulert materiale, utviklet for å vare og samtidig bevare.

111
Camo 3.0
Det er en gråsone

Livet er ikke svart og hvitt, så kanskje heller ikke favorittsekken din skal være det? Db presenterer Camo 3.0, deres tredje gløtt inn i kamuflasjens verden. Vær rask å sikre deg et eksemplar mens du kan, de to første kolleksjonene ble utsolgt på minutter!

Historien bak Camo

Jon Olsson, Db's medgründer og mangeårig trendsetter, har brukt mer enn et tiår på å skille seg ut i kamuflasje. Helt siden han dekorerte Lamborghini sin til Jon Olsson Supersessions 2007, har han hatt en forkjærlighet for sin fornyede versjon av det svenske militærinspirerte mønsteret, og puttet det på alt fra biler til kameraer til sekker, ja til og med huset sitt.

WHITE EDITION

Db Camo 1.0

Douchebags sin første Db camo-kolleksjon ble inspirert av Jons ikoniske mønster, og etter å ha solgt ut på få minutter, ble det raskt et samlerobjekt. Nå kan mønsteret sees på blant annet biler, klær, hus, ja til og med jagerfly.

BLACK EDITION

Db Camo 2.0

Etter den store suksessen med White Camo, tok de ting opp et par hakk og bragte Black Camo til verden. Ikke bare ble det utsolgte lynraskt, men lanseringen fikk krasjet nettsiden deres til å kræsje.

The Element

Db Camo 3.0 introduserer The Element. En værbestandig sekk designet for å tåle selv de fuktige gatene i Bergen, Vestlandets våte «hovedstad». Som Db CEO, Truls Brataas, forklarte den: «Jeg har fortsatt å gruble: - Hvordan kan vi lage en den perfekte hverdagssekk for Bergens befolkning, som de også velger til helgeekspedisjoner?

Lys opp dagen din

Bring fargen fra sola og tusenfryd inn i livet ditt med den eksklusive Douchebags Brightside Yellow. Kolleksjonen er laget i samarbeid med X-Games vinner Marcus Kleveland og skistjernen Jesper Tjäder. Ingenting er som litt gul (og) snø for å komme i skikkelig vinterstemning.

Kun tilgjengelig hos utvalgte forhandlere, som i de fleste Anton Sport butikkene.

The Hugger

Her får du det beste av flere verdener: Duffelbag, solid støvelbag og en smart ryggsekk. Allsidigheten er stor, baggen er tøff og kvaliteten er uslåelig. Med Douchebags eget hookup-system kan The Hugger festes til både Big Bastard og The Douchebag. Kommer både i 20L, som er nyhet for høsten, 30L og 60L.

The Base

Designet av Jokke Sommer for daglige og urbane opplevelser. Liten og nett med eget rom til pc'n, og allikevel stor nok treningsklærne.

The Backpack

Hva får man når man kombinerer funksjonaliteten til Hugger med den rene og nette stilen til Scholar? Det beste fra begge verdener, og den ultimate hverdags-sekken: The Backpack. The Backpack har alt du trenger både innen stil og praktisk lagring, enten du er på eventyr ute i naturen, stamper rundt i byen eller rett og slett på jobb.

The Scholar

Sekk for daglige og urbane opplevelser. Liten og nett med eget rom til pc'n, men stor nok treningsklærne.

The Avenue

Stor personlighet i en liten pakke for den urbane oppdageren i deg. Sekken pakker de viktigste tingene dine, inkludert en 15-tommers laptop og gjør det med stil.

The Petite

Hold deg elegant med denne ryggsekken designet sammen med moteikonet Janni Delér. Akkurat riktig størrelse for å passe på dine kjæreste eiendeler.

The Carryall

Pakk hva som helst, dra hvor som helst med The Carryall. Med skjulte skulderstropper, en EVA-bakplate og adskilte rom for ordens skyld, er denne aktive duffelbaggen den perfekte følgesvenn for en tur til treningsstudioet, jobb eller turer ut av byen. Kommer både i 40L og 65L

The Big Bastard og The Little Bastard

Skal du langt avgårde, eller være borte lenge? Noen turer og eventyr krever mer pakking enn andre. The Big og Little Bastard tillater deg å ta med alt utstyret du trenger. Med hjul, lav vekt og ekstra beskyttelse trenger man ikke mer. Begge har smarte "Hook Up" -systemet gjør det enkelt å reise med flere bagger.

Tilbehør

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!