Devold har laget klær for de røffeste værforholdene siden 1853, og vet hva som trengs for å varme og beskytte deg. Velger du ull fra Devold velger du kvalitet som varer.

Velg riktig baselayer

Når du er på tur kan det å velge riktig baselayer være forskjellen på om du over flere timer er tørr og komfortabel, eller kald og våt.

Ullen til Devold er av høy kvalitet og regulerer kroppstemperaturen, puster og transporterer fuktighet bort fra huden. Det gjør at kroppen din holdes varm, tørr og komfortabel både når du står stille og er i bevegelse, samme hvor ekstreme forholdene blir på eventyrene dine.

Devold har en rekke forskjellige baselayer til alt fra høyintensive aktiviteter til polarekspedisjoner, slik at du alltid finner et undertøy som passer perfekt til dagens aktivitet.

Tuvegga

Tuvegga er en serie baselayer som er laget for høyintensive aktiviteter.

Plaggene i serien er konstruert med to sider med forskjellige egenskaper, for at du alltid skal ha riktig undertøy i garderoben eller sekken uten å måtte øke forbruket eller antall plagg i sekken.

Den ene siden har en flat overflate som transporterer fuktighet og puster utmerket, og som derfor passer de hardeste og mest intensive delene av turen. Den andre siden har en 3D-konstruksjon som fanger varme for å holde best mulig på kroppstemperaturen, for at du skal holdes varm selv under lav intensitet.

Kvitegga

Devold® Kvitegga er utviklet for kalde og røffe værforhold, og aktiviteter der intensiteten er lavere og behovet for isolasjon er høyere. Laget av 100% merinoull i jaqardknit, der ullas mikroskopiske luftlommer gir optimal oppbevaring av varme. Kvitegga er utviklet for å nå vårt mål om redusert forbruk, og kan derfor brukes på begge sider: Vend det for en helt ny look! To i én-funksjonen gir deg muligheten til å pakke smart, redusere vekt og antall vask.

Nibba

Devold® Nibba er mellomplagg med utmerket varme-til-vekt-verdi, laget i 100% merinoull. Ull er pustende, trans­porterer fuktighet bort fra kroppen og er naturlig lukthemmende. Nibba-plaggene har en regular passform som gir en avslappet stil, og den børstede innsiden gjør dette til superbehagelige plagg med både lett vekt og god isoleringsevne. Perfekt til fritidsbruk.

Originals

Devold® Originals er varme, tradisjonelle gensere, strikket i mønster henter fra Devolds arkiver. Opprinnelig ble disse genserne laget for fiskere og andre arbeidere som ble utsatt for det barske klimaet langs norskekysten. Snart 200 år etter at den første genseren ble strikket i Langevåg, er det samme designet like ettertraktet, og brukes som både mellom- og ytterplagg i kaldt vær.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!