Devold Running er det ultimate treningstøyet uavhengig av intensitet. Dette er hurtigtørkende, superlette og pustende produkter laget av merinoull i kombinasjon med Tencel. Tencel virker kjølende på kroppen og både absorberer og transporterer fuktighet raskt. Materialet er i tillegg slitesterkt, lett og elastisk.

Dame

Med fukttransporterende ribb-materiale og strategisk plasserte mesh-paneler tilbyr produktene optimal komfort og gode pusteegenskaper fra start til slutt. Ergonomisk design og sømmer plassert med minimum friksjon gir svært god bevegelsesfrihet og komfort. Med myk overflate og ullens naturlige lukthemmende egenskaper er dette det perfekte valget for både aktive utøvere og hverdagsmosjonister.

Running Short Tights Dame

Devold

Running Short Tights

Dame
799,-
Running Merino 130 T-Shirt Dame

Devold

Running Merino 130 T-Shirt

Dame
799,-
Running Merino 130 Zip Neck Dame

Devold

Running Merino 130 Zip Neck

Dame
999,-
Running Merino Tights Dame

Devold

Running Merino Tights

Dame
1 299,-
Running Racerback Dame

Devold

Running Racerback

Dame
649,-
Running Merino Jacket Dame

Devold

Running Merino Jacket

Dame
3 299,-
Herre

Tøyet kombinerer en fleksibel passform med de gode egenskapene til merinoull. Ullen gjør at plaggene isolerer samtidig som de puster og vil regulere kroppstemperaturen din i takt med treningskurven. Plaggene puster når du er i bevegelse, men holder deg varm når du stopper opp. Materialet er lett og selvsagt kløfritt og gir bra hold samtidig som du har stor bevegelsesfrihet. Med høy komfort og gode pusteegenskaper vil dette være et naturlig valg til trening året rundt.

Running Merino Vest Herre

Devold

Running Merino Vest

Herre
1 799,-
Running Shorts Herre

Devold

Running Shorts

Herre
1 099,-
Running Merino Cover Zip Neck Herre

Devold

Running Merino Cover Zip Neck

Herre
1 499,-
Running Merino 130 T-Shirt Herre

Devold

Running Merino 130 T-Shirt

Herre
799,-
Running Merino 130 Zip Neck Herre

Devold

Running Merino 130 Zip Neck

Herre
999,-
Running Merino Socks

Devold

Running Merino Socks

Unisex
349,-

Syv gode grunner til å løpe i ull:

Lukter ikke: Ull er naturlig bakteriehemmende, som gjør at svettelukt ikke fester seg til materialet. Du kan bruke plagget flere ganger uten å vaske det, så lenge du lufter det mellom slagene.

Temperatur regulerende: Ullas naturlige egenskaper gjør at den varmer når det er kaldt og føles avkjølende når det er varmt.

Føles ikke klamt: Ull kan bære 35 prosent av egen vekt i fuktighet uten å virke vått? Ull klistrer seg ikke til kroppen når du blir svett.

Sparer miljøet: Ull slipper ikke fra seg mikroplast i naturen, og trenger ikke å vaskes like ofte som syntetiske materialer.

Holder deg varm: Løper du i lavere temperaturer vil løpeklær av bomull eller syntetiske stoffer bli kaldt så fort det blir vått. I ull kan du fint ta deg en pause utendørs selv hvor svett du er.

Sunt mikroklima mot huden: Merinoullens evne til å regulere både temperatur og fuktighet, samt de antibakterielle egenskapene, bidrar til å skape et sunt mikroklima for huden din - som igjen kan lindre eksem og annen problemhud. En australsk studie viste hvordan barn med eksem ble tydelig friskere av å bruke superfin merinoull, under 17.5 mikron, over en lengre periode.

UV-Beskyttelse: Ull absorberer også UV-stråling, og gir dermed en naturlig beskyttelse mot solen. Styrken kan variere fra UPF 20 til 50+ avhengig av plaggets tykkelse og farge.