Devold Running er det ultimate treningstøyet uavhengig av intensitet. Dette er hurtigtørkende, superlette og pustende produkter laget av merinoull i kombinasjon med Tencel. Tencel virker kjølende på kroppen og både absorberer og transporterer fuktighet raskt. Materialet er i tillegg slitesterkt, lett og elastisk.

Dame

Med fukttransporterende ribb-materiale og strategisk plasserte mesh-paneler tilbyr produktene optimal komfort og gode pusteegenskaper fra start til slutt. Ergonomisk design og sømmer plassert med minimum friksjon gir svært god bevegelsesfrihet og komfort. Med myk overflate og ullens naturlige lukthemmende egenskaper er dette det perfekte valget for både aktive utøvere og hverdagsmosjonister.

Herre

Tøyet kombinerer en fleksibel passform med de gode egenskapene til merinoull. Ullen gjør at plaggene isolerer samtidig som de puster og vil regulere kroppstemperaturen din i takt med treningskurven. Plaggene puster når du er i bevegelse, men holder deg varm når du stopper opp. Materialet er lett og selvsagt kløfritt og gir bra hold samtidig som du har stor bevegelsesfrihet. Med høy komfort og gode pusteegenskaper vil dette være et naturlig valg til trening året rundt.

Fem gode grunner til å løpe i ull:

Lukter ikke: Ull er naturlig bakteriehemmende, som gjør at svettelukt ikke fester seg til materialet. Du kan bruke plagget flere ganger uten å vaske det, så lenge du lufter det mellom slagene.

Temperatur regulerende: Ullas naturlige egenskaper gjør at den varmer når det er kaldt og føles avkjølende når det er varmt.

Føles ikke klamt: Ull kan bære 35 prosent av egen vekt i fuktighet uten å virke vått? Ull klistrer seg ikke til kroppen når du blir svett.

Sparer miljøet: Ull slipper ikke fra seg mikroplast i naturen, og trenger ikke å vaskes like ofte som syntetiske materialer.

Holder deg varm: Løper du i lavere temperaturer vil løpeklær av bomull eller syntetiske stoffer bli kaldt så fort det blir vått. I ull kan du fint ta deg en pause utendørs selv hvor svett du er.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!