Næring – Energi – Prestasjon

For å prestere over en lengre periode behøver man tilskudd av rett energi. Gjennom en kombinasjon av karbohydrater, fett og protein får kroppen energi. Når du belaster kroppen over tid er det smart å tilføre musklene ekstra energi som tas opp hurtig. Da er ekstra tilførsel av karbohydrater et riktig valg, gjerne med jevne mellomrom for at energilagrene ikke skal gå tomme. Man har mulighet for å lagre 400-600 gram karbohydrater i muskler og lever som glykogen gjennom rett kosthold. Det utgjør ca 2000-2400 kcal som ved en høy belastning holder i maks 2 timer. Det er derfor viktig å fylle på med rett energi før, under og etter en trening eller konkurranse som går over tid.

Enervit har produktene som dekker dine behov for påfylling av energi til både trening og konkurranse!

C2:1PRO

Maksimer ytelsen din under lange, høyintensive utholdenhetsaktiviteter for å utfordre grensene dine. Det er målet med den splitter nye Enervit C2:1PRO-linjen, født fra et samarbeid mellom Equipe Enervit og topp UCI World Tour-lag, Trek Segafredo og UAE Team Emirates, for å møte de målrettede behovene til de mest avanserte atletene.

Hvert produkt har en innovativ formel som kombinerer glukose og fruktose i et 2:1-forhold for å tillate kroppen å overstige 60g karbohydrater per time og presse over 90g for å opprettholde topp ytelse samtidig som risikoen for tarmstress minimeres.

Før trening

Under trening

Etter trening