Norskutviklet sko med unik teknologi og funksjonalitet!

ET OPTIMALT STEG MED GAITLINE

Mens trenden innen løpesko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. GaitLine redefinerte fotens optimale belastingsbane. Skoen aktiverer foten og du kjenner forskjellen gjennom hele kroppen når du står og går!

GAITLINE ER 100% NORSK TEKNOLOGI

Grunnleggeren Håvard Engell er tidligere profesjonell ballettdanser og jobbet 15 år i Olympiatoppen med ansvar for teknikk- og bevegelsesanalyse. Ved å jobbe tett på norske landslagsutøvere, som har tatt titalls Olympiske gullmedaljer, opparbeidet han seg en unik kompetanse når det gjelder fotens betydning for en optimal idrettsprestasjon. De dyktigste idrettsutøverne og ballettdanserne har en unik bevissthet omkring fot og fotens betydning. I Gaitline skoen ligger denne erfaringen i teknologien – ditt verktøy for hverdagsprestasjon.

FOT PÅVIRKER HELE KROPPEN

Forskning viser at feilstillinger i foten kan forårsake belastningsskader i føtter og videre oppover til knær, hofter og rygg. Skulle Håvard lage verdens meste optimale sko å gå i, måtte han tenke lengre enn lav vekt og dempende sålemateriale. Målet var at skoene skulle optimalisere fotens balanse og funksjon, for å skape en positiv kjedereaksjon gjennom kroppen.

BÆREKRAFTIG MATERIALVALG

Derfra startet han utviklingen av en avansert såleteknologi. Målet var å lede kroppen gjennom den optimale belastningsbanen i foten, The Sensory Gait Line. Materialvalget i mellomsålen falt ned på PU (Polyuretan) og ikke EVA. PU har 20 ganger lengre levetid enn EVA som benyttes i de fleste løpeskoene på markedet.

I 2015 ble de første GaitLine skoene introdusert for det kommersielle markedet. Endelig skulle både mosjonister og profesjonelle utøvere få oppleve den perfekte hverdagsskoen. En sko som skulle virke avlastende, skadeforebyggende og ha positiv effekt på restitusjon. GaitLine ble en umiddelbar suksess. Kunder opplevede at plager som hadde sittet i årevis nærmest forsvant over natten. Et nytt fundament for hverdags-prestasjonen ble skapt.

HVA KJENNETEGNER GAITLINE SKOEN?

GaitLine gir en umiddelbar opplevelse av balanse. Når vi går på hardt og flatt underlag er vi avhengig av en sko som tilrettelegger for det. Gaitline aktiverer foten og løfter mellomfoten. Skoen korrigerer aktivt hælbeinets posisjon og balanserer foten gjennom hele steget. Dette påvirker hele kroppsholdningen og optimaliserer kroppens funksjon. Teknologien er lik i alle skoene.

DOKUMENTERT EFFEKT

IPSOS MMI kartla i en kundeundersøkelse fra 2016:

  • 8 av 10 kunder har fått bedring i føtter, knær og korsrygg ved bruk av GaitLine!
  • 9 av 10 GaitLine kunder med smerter i føtter (som plantar fasciit og hælspore), har betydelig bedring!

HVEM PASSER GAITLINE FOR?

  • De som står og går mye i hverdagen.
  • De som trener mye, samt idrettsutøvere som ønsker en sko for restitusjon.
  • De som ønsker en optimal gå-sko for å bedre holdning og redusere belastningsskader eller smerter i føtter, knær og rygg.

«Som sprinter er føttene mine mitt instrument, og skoene er det viktigste verktøy for restitusjon. Når føttene mine kan hvile og komme i riktig posisjon fobedres både min gange og kropssholdning. Jeg velger Gaitline for å presterer både på og utenfor banen.»

Alice Ulla Berg, sprinter

«Som roer i verdensklasse er jeg avhengig av riktig restitusjon og hvile. Gaitline forbedrer min restitusjon og hjelper meg å unngå skader. Skoens teknologi holder kroppen min i balanse slik at vekten fordeles riktig på ankler, knær, hofter og rygg. Jeg velger GaitLine i hverdagen for å optimalisere min styrke på vannet!»

Martin Helset, Roer – kvalifisert til Sommer OL 2021

«Som CrossFit utøver ser jeg alltid etter verktøyene som får meg til å ta ut mitt maksimale potensial. Jeg digger hvordan Gaitline har kombinert forskning med sportsprestasjon og har fokus på restitusjon. Hverdagsskoen er et viktig valg! Etter en lang dag med trening og coaching tar jeg på Gaitline, ikke trøtte føtter mer og skoene ser i tillegg veldig bra ut. Hva mer kan jeg ønske meg? Jeg velger GaitLine for maks potensial i hverdagen!»

Synne Krokstad, CrossFit

«Det er de små detaljene som skiller de beste fra de nest beste. De gode vaner jeg tillegger meg med de valg jeg tar i hverdagen er avgjørende for resultatene jeg oppnår. Gaitline er ett av disse valgene. SGL teknologien i sålen hjelper kroppen min med å få et riktig steg og en god holdning. Dette er med på å bidra til at jeg holder meg skadefri og gir meg god restitusjon mellom treningen.»

Eirik Bransdal, Sprint langrenn, landslaget

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!