GaitLine er en norskutviklet sko med unik teknologi som motvirker idrettsslitasje i føtter, knær, hofter og rygg.

Feil gange bygger over tid både idrettsskader og belastningsplager i kropp og muskler. GaitLine har utviklet en ny såle som kan revolusjonere måten du går og står på.

Teknologien i GaitLine er utviklet etter flere års arbeid med norske idrettsutøvere ved Olympiatoppen. Dette gir deg maksimal komfort i hverdagen!

NYHET: FLOAT 2.0

Nå med enda mer demping!

Gaitline sin mest solgte modell i ny og oppgradert versjon!

Nå med mer av den fantastiske dempingen i forfot. Float er for deg som ønsker en pustende sko med stretch uten sømmer for den perfekte passformen. Den norske teknologien og optimale dempingen gjør skoen perfekt for aktive mennesker i hverdagen. Dempingen er designet for deg som skal gå på harde underlag som asfalt og betong. Passer like godt til normalfot som overpronerte.

«GaitLine er behagelig å gå med, holder kroppen min skadefri utenom trening og har hjulpet meg å bli kvitt plager i ryggen. Jeg kjenner stor forskjell etter at jeg fikk GaitLine på føttene»

Aleksander Aamodt Kilde

Aleksander deler sine erfaringer

Hvorfor bruker du Gaitline sko?

  • Jeg bruker Gaitline sko fordi jeg synes det er en veldig behagelig sko å gå med samt et kult utseende med en effekt som har vært med på å bedre min hverdag som idrettsutøver. 

Hvilke fordeler gir Gaitline skoene deg?

  • Tanker utifra egen erfaring er at skoen har hjulpet meg med å bli kvitt plager i ryggen. Skoen virker å ha fungert for meg som er mye på reise på en veldig positiv måte. Ta flyplasser som eksempel, harde gulv, mye «ståing» og spasering og her har jeg kjent stor forskjell etter at jeg fikk Gaitline på føttene. 

Hvor viktig er Gaitline skoene for deg i din hverdag?

  • Gaitline er med på og holde kroppen min skadefri utenom trening så jeg kan utøve det jeg lever for. 

Andre tips til en sunn og sporty livsstil?

  • Sove nok, spise sunt, bevege seg mye med riktig fottøy. 

RIDE

Din nye hverdagsfavoritt!

En favoritt i hverdagen!

Vi laget Ride for urbane hverdager. En sko med pustende overdel og den unike SGL teknologien som motvirker idretts-slitasje i føtter, hofter, knær og rygg. En favoritt i hverdagsliv og aktivitet på asfalt og betong. Fantastisk demping i forfot og støtte i hæl. Passer like godt til normalfot som overpronerte.

ROUTE TRX

Tursko med grov såle og vannresistent overdel!

Skoen du kan bruke til alt!

Route TRX er en full-dempet vannressistant modell med den unike SGL teknologien som motvirker idretts-slitasje i føtter, hofter, knær og rygg. TRX sålen er vår groveste såle for maks grep på alle naturens underlag. Den passer like godt på asfalt og betong som i marka. En sikker vinner for deg som vil ha en sko som kan brukes til alt. Passer like godt til normalfot som overpronerte.

FLOAT LHTR 2.0

Overdel i semsket skinn av høy kvalitet, som også gir skoen et elegant utseende og sørger for god passform.

Stilig til en hver anledning!

Float Lthr kommer i en fantastisk nubuck skinnkvalitet. Dette skinnet gir skoen et elegant uttrykk samtidig som det sikrer en god passform. Ved å impregnere denne modellen vil du ha en flott sko som kan brukes hele året. Skoen har også en lace jewel og voksede lisser for å fremheve det elegante utrykket.

Hvordan kan GaitLine bidra til bedre livsstil og helse?

Gjennom forskning og erfaring har vi utviklet en skoteknologi laget for komfort og restitusjon. GaitLine vil forbedre en sunn og balansert livsstil og inspirere til følgende:

  • Økt prestasjon
  • Optimal fordeling av vekt i hvert steg
  • Raskere restitusjon
  • Forebygge sports og slitasjeskader i fot, kne, hofte og rygg

Les mer om fordelene med Gaitline sko

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!