Norskutviklet sko med unik teknologi og funksjonalitet!

ET OPTIMALT STEG MED GAITLINE

Mens trenden innen løpesko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har GaitLine tillagt helt nye begreper for hva som beskriver en optimal gå-sko. GaitLine redefinerte fotens optimale belastingsbane.

GAITLINE ER 100% NORSK TEKNOLOGI

Grunnleggeren Håvard Engell er tidligere profesjonell ballettdanser og jobbet 15 år Olympiatoppen med ansvar for teknikk- og bevegelsesanalyse. Ved å jobbe tett på norske landslagutøvere, som har tatt titalls Olympiske gullmedaljer, opparbeidet han seg en unik kompetanse når det gjelder fotens betydning for en optimal idrettsprestasjon. De dyktigste idrettsutøverne og ballettdanserne har en unik bevissthet omkring fot og fotens betydning for prestasjon.

FOT PÅVIRKER HELE KROPPEN

Forskning viser at feilstillinger i foten kan forårsake belastningsskader i føtter og videre oppover til knær, hofter og rygg. Skulle Håvard lage verdens meste optimale sko til å gå i, måtte han tenke lengre enn lav vekt og dempende sålemateriale. Målet var at skoene skulle optimalisere fotens balanse og funksjon, for således å skape en positiv kjedereaksjon oppover i hele kroppen.

BÆREKRAFTIG MATERIALVALG

Derfra startet han utviklingen av en avansert såleteknologi. Målet var å lede kroppen gjennom den optimale belastningsbanen i foten, The Sensory Gait Line. Materialvalget i mellomsålen falt ned på PU (Polyuretan) og ikke EVA. PU har 20 ganger lengre levetid enn EVA som benyttes i de fleste løpeskoene på markedet.

I 2015 ble de første GaitLine skoene introdusert for det kommersielle markedet. Endelig skulle både mosjonister og profesjonelle utøvere få oppleve den perfekte hverdagsskoen. En sko som skulle virke avlastende, skadeforebyggende og ha positiv effekt på restitusjon. GaitLine ble en umiddelbar suksess. Kunder opplevede at plager som hadde sittet i årevis nærmest forsvant over natten. Et nytt fundament for hverdags-prestasjonen ble skapt.

HVA KJENNETEGNER GAITLINE SKOEN?

GaitLine gir en umiddelbar opplevelse av balanse. Når vi går på hardt og flatt underlag er vi avhengig av en sko som tilrettelegger for det. Gaitline aktiverer foten og løfter mellomfoten. Skoen korrigerer aktivt hælbeinets posisjon og balanserer foten gjennom hele steget. Dette påvirker hele kroppsholdningen og optimaliserer kroppens funksjon. Teknologien er lik i alle skoene.

HVEM PASSER GAITLINE FOR?

  • De som står og går i mye i hverdagen
  • De som trener mye, samt idrettsutøvere som ønsker en sko for restitusjon.
  • De som ønsker en optimal gå-sko for å bedre holdning og redusere belastningsskader eller smerter i føtter, knær og rygg.

«Som CrossFit utøver ser jeg alltid etter verktøyene som får meg til å ta ut mitt maksimale potensial. Jeg digger hvordan Gaitline har kombinert forskning med sportsprestasjon og har fokus på restitusjon. Hverdagsskoen er et viktig valg! Etter en lang dag med trening og coaching tar jeg på Gaitline, ikke trøtte føtter mer og skoene ser i tillegg veldig bra ut. Hva mer kan jeg ønske meg? Jeg velger GaitLine for maks potensial i hverdagen!»

SYNNE KROKSTAD, CrossFit

«Som sprinter er føttene mine mitt instrument, og skoene er det viktigste verktøy for restitusjon. Når føttene mine kan hvile og komme i riktig posisjon fobedres både min gange og kropssholdning. Jeg velger Gaitline for å presterer både på og utenfor banen.»

ALICE ULLA BERG , Sprinter

«Som roer i verdensklasse er jeg avhengig av riktig restitusjon og hvile. Gaitline forbedrer min restitusjon og hjelper meg å unngå skader. Skoens teknologi holder kroppen min i balanse slik at vekten fordeles riktig på ankler, knær, hofter og rygg. Jeg velger GaitLine i hverdagen for å optimalisere min styrke på vannet!»

MARTIN HELSET, Roer, kvalifisert til Sommer OL 2021