Forerunner 245 Music
Unisex

4 099,-
Du får minimum 409,- i bonus

Velg farge (White/Black)

 • White/Black

Velg størrelse

Om produktet

Du løper. Forerunner 245 Music tenker. Den blir til og med kjent med deg, mil etter mil og sang etter sang.

Denne GPS-løpeklokken har plass til favorittlåtene dine, slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken uten å måtte ta med deg telefonen din. Den registrerer også statistikk, analyserer tall og vet alt om resultatene dine, løpeformen din, treningshistorikken din og til og med målene dine. Det eneste du trenger å tenke på, er å sette én fot foran den andre.


Nyt musikken: Hvis du ikke kan løpe uten en perfekt spilleliste, kommer du ikke til å kunne løpe uten Forerunner 245 Music. Synkroniser de nøye utformede spillelisten...

Du løper. Forerunner 245 Music tenker. Den blir til og med kjent med deg, mil etter mil og sang etter sang.

Denne GPS-løpeklokken har plass til favorittlåtene dine, slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken uten å måtte ta med deg telefonen din. Den registrerer også statistikk, analyserer tall og vet alt om resultatene dine, løpeformen din, treningshistorikken din og til og med målene dine. Det eneste du trenger å tenke på, er å sette én fot foran den andre.


Nyt musikken: Hvis du ikke kan løpe uten en perfekt spilleliste, kommer du ikke til å kunne løpe uten Forerunner 245 Music. Synkroniser de nøye utformede spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester1, for eksempel Deezer og Spotify, til klokken din for å lytte til dem uten reklame. Du kan til og med lagre opptil 500 sanger på klokken. Det er enkelt å overføre musikk fra datamaskinen og deretter lage spillelister som du enkelt kan lytte til.

Avansert resultatanalyse: Hvilken treningsmengde er riktig for deg? Forerunner 245 Music gir deg tilpasset trening og informasjon om restitusjon, slik at du kan ta smartere treningsavgjørelser og forberede deg på neste løp. Den holder oversikt over kondisjonsberegningen og forstår hvordan varme og høyde påvirker resultatene dine. Jo bedre kondisjonsberegningen er, desto bedre resultater kan du forvente. Dette vises på en nøyaktig måte av ytelseskondisjonsmålingen . Treningsstatus evaluerer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt. Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med informasjon om aerob og anaerob treningseffekt . Restitusjonstiden gjør at du får mest mulig ut av treningen. Den forutsier nemlig når du er klar for neste tøffe utfordring. Du kan også se total treningsbelastning,som måler treningsmengden de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

Flere måter å trene på: Du er en løper, så tren smartere med verktøyene som er tilgjengelige på Garmin Connect. Opprett egendefinerte treningsøkter, eller last ned gratis økter som kan synkroniseres rett til klokken din. Hvis du har et bestemt mål i tankene for ditt neste 5 km-løp, kan du sjekke ut Garmin Coach. Med veiledning fra erfarne trenere og gratis treningsprogram som tilpasser seg deg og dine mål, får du god hjelp på veien. Som en del av treningsprogrammet kan den til og med hjelpe deg med å forutsi løpstiden din. Hva om du vil variere treningen? Forerunner 245 Music har også aktivitetsprofiler for sykling, svømming i basseng, innendørsroing og til og med for ellipsemaskin eller trappemaskin.

Analyser løpeformen din: Forerunner 245 Music har også verktøyene du trenger for å forbedre løpeformen din. Klokken måler viktig løpestatistikk2, for eksempel skrittfrekvens, steglengde, balanse og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse / oscillasjon og vertikalt forholdstall. Denne statistikken er nøkkelen til å forstå formen din, slik at du kan yte ditt beste på hver løpetur og i hvert løp. Forerunner 245 Music kan registrere denne statistikken med et kompatibelt pulsbelte eller en Running Dynamics Pod, som kan festes til bukselinningen.

Del og konkurrer: Synkronisering av aktivitetene dine til Garmin Connect kan brukes til mer enn bare lagring av informasjon. Garmin Connect er et livlig internett-samfunn hvor aktive personer kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre til å lykkes og til og med dele triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen din.

Avansert overvåkning av helse og søvn: Forerunner 245 Music har verktøy som hjelper deg med å holde oversikt over den generelle helsen din og søvnen4 din gjennom natten. Disse verktøyene gir deg viktig informasjon som du kan bruke for å få mest mulig ut av treningen. Dette er for eksempel den første løpeklokken til Garmin med pulsoksymetersensor5. Denne håndleddsbaserte sensoren beregner kroppens oksygenmetning i blodet. Dette hjelper deg med å forstå hvor godt kroppen absorberer oksygen, spesielt når du sover. Forerunner 245 Music gir deg også innsikt i hvordan du sover ved å måle søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt bevegelsene dine gjennom hele natten. Den har også stressmåling hele døgnet for å overvåke helsen din i løpet av dagen. Hvis stressnivåene dine begynner å stige, kan du bruke avslapningstidtakeren for å få et par minutter med pusteveiledning, noe som kan hjelpe deg med å roe deg ned. Body Battery™-energiovervåkningen bruker innsamlede data til å måle energireservene dine når som helst for å hjelpe deg med å optimalisere kroppens energi, slik at du kan planlegge dagen og optimalisere tidspunkt for aktivitet og hvile.

Menstrual cycle tracking: Få en bedre forståelse av kroppen din med Garmin Connects™ sporing av menstruasjonssyklus. Bruk den til å spore syklusen dine, logge fysiske og emosjonelle symptomer og skrive personlige notater. Du får også opplæring i trening og ernæring for hver fase av den gjeldende syklusen. Med Connect IQ™-appen6 får du syklusoppdateringer på håndleddet, blant annet menstruasjonspåminnelser, syklusinformasjon og symptomer som er logget for dagen.


 • Synkroniser med musikkstrømmetjenester som Spotify® og Deezer for å lagre og spille opptil 500 av favorittsangene dine rett fra klokken
 • Evaluerer treningsstatusen din for å angi om du vil ha nytte av enda en økt denne uken eller om du har trent for mye og trenger en hviledag. Har flere funksjoner for overvåking av ytelse
 • Få adaptive treningsprogram (gratis) fra Garmin Coach, eller opprett egendefinerte treningsøkter på Garmin Connect™
 • Gir deg avansert løpedynamikk2, inkludert gjennomsnittlig tid med bakkekontakt, steglengde, vertikalt forholdstall med mer
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjoner3, for eksempel innebygd hendelsesregistrering, gjør det enkelt å dele posisjonen din
 • Tilpass klokken med gratis urskiver, apper og mer fra Connect IQ™
 • Batterilevetid: opptil 7 dager i smartklokkemodus og opptil 6 timer i GPS-modus med musikk
 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura