!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Forerunner 945
Unisex

6 349,-
Du får minimum 634,- i bonus

Velg farge (Black)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Forerunner 945 er utviklet for den dedikerte løperen og til multisportutøvere som tåler mye smerte. Når du jakter på neste seier trenger du det riktige verktøyet.

   Premium GPS-multisportklokke med kart og musikk. Synkroniser Forerunner® 945-løpeklokken med førsteklasses musikkstrømmetjenester for å få sangene dine på håndleddet. Den har også de mest avanserte fysiologiske funksjonene, blant annet fokus for treningsbelastning med mer. I tillegg kan du benytte deg av raske, kontaktløse betalinger via håndleddet med Garmin Pay™. Med innebygde fargekart som veileder deg på løpeturen, løper du deg aldri vill. Uansett hvor du befinner deg, kan du e...

   Forerunner 945 er utviklet for den dedikerte løperen og til multisportutøvere som tåler mye smerte. Når du jakter på neste seier trenger du det riktige verktøyet.

   Premium GPS-multisportklokke med kart og musikk. Synkroniser Forerunner® 945-løpeklokken med førsteklasses musikkstrømmetjenester for å få sangene dine på håndleddet. Den har også de mest avanserte fysiologiske funksjonene, blant annet fokus for treningsbelastning med mer. I tillegg kan du benytte deg av raske, kontaktløse betalinger via håndleddet med Garmin Pay™. Med innebygde fargekart som veileder deg på løpeturen, løper du deg aldri vill. Uansett hvor du befinner deg, kan du enkelt sende posisjonen din i sanntid til nødkontakter med de innebygde sikkerhets- og sporingsfunksjonene som hendelsesregistrering (under utvalgte aktiviteter) og assistanse.


   Musikk

   Ta med deg favorittmusikken din når du er på tur. Synkroniser spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester som Deezer, Spotify med mer for å lytte uten reklame. Du kan også lagre opptil 1000 sanger på klokken og overføre musikk fra ditt eget databibliotek. Legg til favorittspillelisten din, og lytt til den via Bluetoothhodetelefoner.

   Enkel betaling

   GPS-multisportklokken Forerunner 945 leveres med Garmin Pay, som lar deg betale for kjøp med klokken din. Du kan bruke den nesten overalt der du vanligvis bruker bankkort til å betale. La betalingskortet ditt ligge igjen hjemme og betal for kaffen etter løpeturen med klokken.

   Kart på håndleddet

   Uansett om du løper i gatene eller sykler på gjengrodde stier, har Forerunner 945 innebygde kart som hjelper deg med å holde deg på sporet. Fargekartene er forhåndslastede med kartdata som er optimalisert for lynrask navigasjon og posisjonssporing. Enheten har også Trendline -popularitetsruting, som bruker milliarder av kilometer med data fra Garmin Connect for å hjelpe deg med å finne og følge de beste sporene og rutene.

   Vær tilkoblet og trygg

   Med Forerunner 945 kan du ta deg en treningsøkt uten å miste kontakten med omverdenen. Når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon, kan du motta og svare på tekstmeldinger og se oppdateringer fra sosiale medier, e-poster og mer på håndleddet. Sikkerhets- og sporingsfunksjoner gjør det enkelt å dele posisjonen din med utvalgte kontakter dersom du skulle trenge hjelp. Det kan gjøres manuelt eller automatisk med innebygd hendelsesregistrering.

   Spor mer enn noensinne

   Du kommer til å bli overrasket over hvor mye Forerunner 945 kan spore, til tross for sin lave vekt. Den er kompatibel med en rekke satellittnettverk (GPS, GLONASS og Galileo) som du kan bruke til å spore aktiviteter med i mer utfordrende omgivelser enn det som er mulig med kun GPS. Den har håndleddsbasert pulsmåling og en håndleddsbasert pulsoksymetersensor som overvåker oksygenmetningen i blodet. Du får også avansert søvnovervåking og høydeakklimatisering.

   Treningsøkter og treningsplaner

   Uansett om du trener til et maraton eller et enda lengre løp, kan du opprette dine egne tilpassede treningsøkter eller laste ned kostnadsfrie økter som synkroniseres rett til klokken. Forerunner 945 støtter også tilpasningsdyktige Garmin Coachtreningsprogrammer.

   Analyser løpeformen din

   GPS-smartklokken Forerunner 945 har også verktøyene du trenger for å forbedre løpeformen din. Klokken måler viktig løpestatistikk, for eksempel skrittfrekvens, steglengde, balanse og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse/oscillasjon og vertikalt forholdstall. Denne statistikken er nøkkelen til å forstå formen din, slik at du kan yte ditt beste på hver løpetur og i hvert løp. Forerunner 945 kan registrere denne statistikken med en kompatibel pulsmålerstropp eller den kompakte Running Dynamics Pod, som kan festes til bukselinningen.

   Løping, sprint, svømming, sykling, triatlon

   Veksle enkelt mellom aktiviteter, takket være innebygde profiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng / åpent vann), langrenn, padling, terrengløp og mye mer. Forerunner 945 har til og med en automatisk multisportsfunksjon som gjør at du kan bytte sport med ett knappetrykk for treningsøkter og duatlon-/triatlonløp.

   Flere tilleggsfunksjoner

   Forerunner 945 er fortsatt en helt enestående smartklokke for alt som skjer mellom løp og treningsøkter. Aktivitetsmåling hele døgnet holder oversikt over trinn og kalorier, og gir deg til og med avansert søvnovervåking. Forerunner 945 er kompatibel med Connect IQ Store, der du kan laste ned kostnadsfrie apper, widgeter og datafelt, noe som gir deg uendelig mange tilpasningsalternativer. Sjekk ut Running Power- appen, som gjør at du kan se løpskraften din i sanntid, også etter løpeturen.

   Sporing av menstruasjonssyklus

   Få en bedre forståelse av kroppen din med Garmin Connects sporing av menstruasjonssyklus. Bruk den til å spore syklusen dine, logge fysiske og emosjonelle symptomer og skrive personlige notater. Du får også opplæring i trening og ernæring for hver fase av den gjeldende syklusen. Med Connect IQ™-appen får du syklusoppdateringer på håndleddet, blant annet menstruasjonspåminnelser, syklusinformasjon og symptomer som er logget for dagen.


   • Synkroniser musikk fra utvalgte strømmetjenester , eller lagre opptil 1000 sanger på klokken, og koble til Bluetooth -hodetelefoner (selges separat) for å lytte til dem uten telefon
   • Funksjoner for kondisjonsberegning og treningsstatus med justeringer for varme,
   • høydeakklimatiseringsstatus, fokus for treningsbelastning, restitusjonstid og aerobe og anaerobe treningseffekter
   • Garmin Pay kontaktløs betalingstjeneste gir mulighet for å betale med klokken
   • Innebygde fargekart veileder løperen under løpeturen
   • Sikkerhets- og sporingsfunksjoner som omfatter blant annet hendelsesregistrering (under utvalgte aktiviteter) og assistanse. Begge funksjonene sender posisjon i sanntid til nødkontakter
   • Batteritid: opptil 2 uker i smartklokkemodus, 10 timer i GPS-modus med musikk eller opptil 60 timer i UltraTrac -modus
   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura