Laget for varighet

Garmin har en treningspartner som passer for deg, fra elegante og brukervennlige GPS-løpeklokker til mer avanserte smartklokker med lang batterilevetid og lagringsplass til favorittsangene dine.

Finn din favoritt og bli sterkere, bedre med din nye treningskompis.

Fenix 7

TAKLER ALLE OPPGAVER - HVER DAG I UKEN.

Utfør alle mulige sports- eller utendørsaktiviteter med den robuste fēnix 7 Sapphire Solar GPS-multisportsklokken. Den ripebestandige Power Sapphire™- linsen for solcellelading bruker solens energi til å forlenge batteritiden – det gir kraft til avanserte treningsfunksjoner, sportsapper, sensorer for overvåking av helse med mer.

Forerunner

Uansett om du løper for å sette nye rekorder, få bedre kondisjon eller bare vil nyte naturen, har Garmin en klokke for deg. Det inkluderer alt fra brukervennlige GPS-løpeklokker til avanserte smartklokker med utvidet batterilevetid og musikklagring. Løp med Forerunner® – uansett hva du løper for.

Ta ledelsen med nyheten Forerunner 955 Solar. En premium GPS løpe- og multisportklokken med PowerGlass solcellelading som forlenger batteritiden. «Training readiness»-funksjonen forteller deg når kroppen din er klar til å yte maksimalt på trening, daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasser seg din ytelse og restitusjon, og «Race Widget» som vil hjelpe deg med å planlegge strategien for et kommende løp. Med den daglige morgen rapporten får du en oversikt over søvn, restitusjon, dagens trening, og mye mer. Den gir deg dessuten en indikasjon på helsenstatus din med pulsvariasjon (HRV). Klokken har GPS med støtte for flerbåndsfrekvens, forhåndsinnlastet fargekart, slik at du enkelt kan navigere underveis på løpeturer. Både knapper og touchskjerm gjøre det enkelt trykke inn for å sjekken treningsstatusen din, og om du trener produktivt, er på vei mot en formtopp, eller trener for hardt. Forerunner 955 Solar har opptil 20 dagers batteritid med solcellelading i smartklokkemodus.

Varia™-radarserien

Du vil ha noe som kan hjelpe deg med å sykle trygt. Da kan du sjekke ut en kompakt bakspeilradar som advarer deg om biler som nærmer seg bakfra. Enkelte modeller har til og med et innebygd kamera som kan ta opp turen din.

Enduro

GPS-multisportklokken Enduro er utviklet for ultraytelse. Med avanserte treningsfunksjoner og en Power Glass™ linse for solcellelading kan batterilevetiden forlenges med opptil 330 dager. Forbered deg på selv de lengste løpene med avanserte treningsfunksjoner, blant annet kondisjonsberegning for terrengløp, ultraløp med hviletidtaker og ClimbPro-funksjonen, som gir deg sanntidsinformasjon om dine nåværende og kommende klatringer, nedstigninger og flate partier.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Kontakt kundeservice hvis du ikke
finner det du leter etter!