Laget for varighet

Garmin har en treningspartner som passer for deg, fra elegante og brukervennlige GPS-løpeklokker til mer avanserte smartklokker med lang batterilevetid og lagringsplass til favorittsangene dine.

Finn din favoritt og bli sterkere, bedre med din nye treningskompis.

Fenix 6

Med GPS-multisportsklokkene Fenix 6 er du klar til hver eneste treningsøkt, uansett hvor du befinner deg.

Avansert treningsstatus, løps-/sykkeldynamikk og omgivelsesjusterte kondisjonsberegninger er lett tilgjengelig. I tillegg vil PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gi deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen. Klokkene er utformet for å kunne brukes hele dagen, og leveres med forhåndsinstallerte TopoActive Europe-kart og skikart over mer enn 2000 skianlegg over hele verden.

I tillegg kommer klokkene med forbedret pulsmåling, smartvarsler, pulsoksymetriregistrering og den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay.

Fenix 6S Pro Solar

Fenix 6 Solar klokkene er premium soldrevet multisportklokker der du kan du legge til kart, musikk, intelligent tempoplanlegging og mer i treningsøktene dine. PacePro-funksjonen i Pro klokkene er den første i sitt slag og gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

Forerunner

Forerunner 945 er utviklet for den dedikerte løperen og til multisportutøvere som tåler mye smerte. Når du jakter på neste seier trenger du det riktige verktøyet.

Disse GPS-løpeklokken har plass til favorittlåtene dine, slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken uten å måtte ta med deg telefonen din. Den registrerer også statistikk, analyserer tall og vet alt om resultatene dine, løpeformen din, treningshistorikken din og til og med målene dine.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!