Laget for varighet

Garmin har en treningspartner som passer for deg, fra elegante og brukervennlige GPS-løpeklokker til mer avanserte smartklokker med lang batterilevetid og lagringsplass til favorittsangene dine.

Finn din favoritt og bli sterkere, bedre med din nye treningskompis.

Forerunner

Uansett om du løper for å sette nye rekorder, få bedre kondisjon eller bare vil nyte naturen, har Garmin en klokke for deg. Det inkluderer alt fra brukervennlige GPS-løpeklokker til avanserte smartklokker med utvidet batterilevetid og musikklagring. Løp med Forerunner® – uansett hva du løper for.

Sett deg nye mål og jakt nye personlige rekorder med Forerunner 745. Denne GPS-klokken er laget for multisportutøvere som trenger detaljert treningsstatistikk og treningsøkter på enheten samt smartklokkefunksjoner som musikk, kontaktløse betalingsløsninger med mer. Best i test av treningsklokker hos Tek.no januar 2021

Enduro

GPS-multisportklokken Enduro er utviklet for ultraytelse. Med avanserte treningsfunksjoner og en Power Glass™ linse for solcellelading kan batterilevetiden forlenges med opptil 330 dager. Forbered deg på selv de lengste løpene med avanserte treningsfunksjoner, blant annet kondisjonsberegning for terrengløp, ultraløp med hviletidtaker og ClimbPro-funksjonen, som gir deg sanntidsinformasjon om dine nåværende og kommende klatringer, nedstigninger og flate partier.

Fenix 6

Med GPS-multisportsklokkene Fenix 6 er du klar til hver eneste treningsøkt, uansett hvor du befinner deg.

Avansert treningsstatus, løps-/sykkeldynamikk og omgivelsesjusterte kondisjonsberegninger er lett tilgjengelig. I tillegg vil PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gi deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen. Klokkene er utformet for å kunne brukes hele dagen, og leveres med forhåndsinstallerte TopoActive Europe-kart og skikart over mer enn 2000 skianlegg over hele verden.

I tillegg kommer klokkene med forbedret pulsmåling, smartvarsler, pulsoksymetriregistrering og den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay.

Fenix 6S Pro Solar

Fenix 6 Solar klokkene er premium soldrevet multisportklokker der du kan du legge til kart, musikk, intelligent tempoplanlegging og mer i treningsøktene dine. PacePro-funksjonen i Pro klokkene er den første i sitt slag og gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

Din handlekurv

Ingen varer

Gratis frakt på alle varer!

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!