Laget for varighet

Garmin har en treningspartner som passer for deg, fra elegante og brukervennlige GPS-løpeklokker til mer avanserte smartklokker med lang batterilevetid og lagringsplass til favorittsangene dine.

Finn din favoritt og bli sterkere, bedre med din nye treningskompis.

Forerunner

Uansett om du løper for å sette nye rekorder, få bedre kondisjon eller bare vil nyte naturen, har Garmin en klokke for deg. Det inkluderer alt fra brukervennlige GPS-løpeklokker til avanserte smartklokker med utvidet batterilevetid og musikklagring. Løp med Forerunner® – uansett hva du løper for.

Sett deg nye mål og jakt nye personlige rekorder med Forerunner 745. Denne GPS-klokken er laget for multisportutøvere som trenger detaljert treningsstatistikk og treningsøkter på enheten samt smartklokkefunksjoner som musikk, kontaktløse betalingsløsninger med mer. Best i test av treningsklokker hos Tek.no januar 2021

Enduro

GPS-multisportklokken Enduro er utviklet for ultraytelse. Med avanserte treningsfunksjoner og en Power Glass™ linse for solcellelading kan batterilevetiden forlenges med opptil 330 dager. Forbered deg på selv de lengste løpene med avanserte treningsfunksjoner, blant annet kondisjonsberegning for terrengløp, ultraløp med hviletidtaker og ClimbPro-funksjonen, som gir deg sanntidsinformasjon om dine nåværende og kommende klatringer, nedstigninger og flate partier.

Fenix 6

Med GPS-multisportsklokkene Fenix 6 er du klar til hver eneste treningsøkt, uansett hvor du befinner deg.

Avansert treningsstatus, løps-/sykkeldynamikk og omgivelsesjusterte kondisjonsberegninger er lett tilgjengelig. I tillegg vil PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gi deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen. Klokkene er utformet for å kunne brukes hele dagen, og leveres med forhåndsinstallerte TopoActive Europe-kart og skikart over mer enn 2000 skianlegg over hele verden.

I tillegg kommer klokkene med forbedret pulsmåling, smartvarsler, pulsoksymetriregistrering og den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay.

Fenix 6S Pro Solar

Fenix 6 Solar klokkene er premium soldrevet multisportklokker der du kan du legge til kart, musikk, intelligent tempoplanlegging og mer i treningsøktene dine. PacePro-funksjonen i Pro klokkene er den første i sitt slag og gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!