De lager utstyret, du skaper historiene

HEAD tilbyr innovative vintersportprodukter av høyeste kvalitet, alt for å gi skikjørere de mest behagelige opplevelsen i bakken og i pudderet. De ønsker å forstå kundene og finne løsninger som lar dem prestere på sitt beste.

What's Your Limit

Worldcup Rebels

Er du en av de som lever for racing? Da vet du at det ikke er noe som er raskt nok. Et hundredels sekund er lite, men det kan fortsatt være forskjellen mellom seier eller tape. Worldcup Rebels serien for laget for akkurat dette, nemlig utgjøre forskjellen.

Supershape

Dette er skien for deg som har vokst opp med ski på beina. Du vil kanskje ikke ha en ren racerski, men du krever godt laget, høykvalitets utstyr. De ultimate «carvingmaskinene», dette er skiene du kan stole på. Dette er Supershape-revolusjonen.

Joy

Teknologi og ytelse rett fra en stamtavle, er det som kjennetegner JOY-serien. Hver ski i dette segmentet er designet individuelt for kvinnelige skiløpere som krever maksimal allsidighet, og som møter et bredt spekter, fra nybegynner til ekspert, både i terreng og utenfor preparerte bakker.

KORE

Med Kore-serien introduserer Head en historie om innovasjon innen design, lett vekt og styrke. Freeride, handler om unike opplevelsen i rent, nyfalt pudder. Ta bort det du ikke trenger, avgrense og forbedre det som gjenstår for en ren freeride-opplevelse, til KORE.

Freestyle

Caddy er like allsidig som en terrengbuggy. Eller for å si det på en annen måte: de fungerer til alt. Konstruksjon gjør den uforgjengelig og støtbestandig, klar uansett utfordringer i parken. Den har også gode dempende egenskaper, for å holde deg jevnt på alle underlag. Det er ikke overraskende at det er førstevalget til Head sitt freestyle-team. I tillegg kan du uten problemer ta en runde i bakken for å tilfredsstille ditt ønske om fart.

Støvler

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!