Chasing better

– Mer enn en tagline, det er en kultur

Fra grønne løyper til Worldcup traséer og alt i mellom. Head forbedrer, akselererer og utforsker hele tiden for å bringe maksimal ytelsen til kundene. Hos HEAD er et nivå opp mer enn en tankegang, det ligger i deres DNA.

De kaller det CHASING BETTER.

Wristband 2.5"

Head

Wristband 2.5"

Unisex
99,-
Headband

Head

Headband

Unisex
99,-
Wristband 5"

Head

Wristband 5"

Unisex
129,-

Bli kjent med HEAD sin innholdsrike skikolleksjon

Hva enn du trenger, inngangen til vinterens alpinsesong starter her.

Race Performance

Er du en av de som lever for racing? Ser du etter skiene du kan bruke hver eneste dag? Dette er banebrytende løpsgeometri og teknologi, pakket opp for skiløpere på ekspertnivå. Du finner ikke en raskere ski! Renn, hele dagen, hver dag.

Supershape

MAKE YOUR NEXT TURN YOUR BEST YET

HEADs performance collection har en misjon, å gjøre din neste sving til din beste. Enten du fortrekker lettkjørte grønne løyper eller går for bratthengene hver gang, så gjør deg klar for det beste paret følgesvenner du noen gang har opplevd.

Joy

REALIZE YOUR INNER AMBITIONS

JOY-ski gjør det mulig for kvinnelige skikjørere å nå sine personlige mål, uansett hvor de er på fjellet. Med teknologi og ytelse rett fra worldcup modellene, kan man nyte de mest teknisk avanserte, høyytende dameskiene HEAD noen gang har laget.

Oblivion

LIMITLESS PROGRESSION

La oss «shredde», hvor som helst og overalt. Legg turen ut av parken. Bryt ut av de gamle mønstrene. Gjør hele fjellet til din lekeplass. Pow laps om morgenen, til parken etter lunsj til urban rails på kvelden, «shred» alt med OBLIVION.

KORE

WE CREATE, YOU RIDE.

Dette er ren, raffinert freeride. Den helt nye KORE-kolleksjonen bygger på KOREs legendariske banebrytende teknologi og tar det til neste nivå. Gå større, lenger, høyere og dypere, du kan stole på KORE-utstyr å levere på dagene du drømmer om, slik at du kan fokusere helt på én ting: Skikjøringen.

Støvler

Edge 120 HV GW

Head

Edge 120 HV GW

Unisex
5 499,-
Edge LYT HV 65 Dame

Head

Edge LYT HV 65

Dame
2 999,-