Helsport er opprinnelig et norsk familieselskap med fokus på kvalitet, lang levetid og store naturopplevelser. De utviklet de første soveposene i 1954 og deres første telt i 1957 og har siden den gang satt flere internasjonale standarder innen utvikling av friluftsutstyr, blant annet verdens første tunneltelt i 1970!

Fokuset er å utvikle lette, brukervennlige kvalitetsprodukter, som du skal kunne stole på i skandinaviske forhold. Ved å lytte til erfarne brukere, teste og videreutvikle, har Helsport markert seg som en av verdens fremste på telt. Velger du et Helsport produkt skal du være trygg på at de vil hjelpe deg med å reparere produktet om noe skulle skje. Siden oppstarten i 1951 har service og reparasjon vært en del av kjernen til Helsport, og de legger sjela si i å gi produktene lang levetid. Gleden i å se et 50 år gammelt produkt fortsatt i bruk slår alt!

Lofoten Telt
Rago

Rago er tre-sesongs-sovepose som er laget for det nordiske markedet, som gir høy komfort og varme rundt 0 grader, og samtidig har lav vekt og pakkvolum. Passformen er forlenget i det bredeste partiet fra skuldrene til hoften for å unngå kuldepunkter, slik at du kan bevege deg i soveposen uten at det oppstår kuldepunkter, for å alltid få en god natts søvn

Trollheimen

Trollheimen V er en sovepose med tilpasset passform for å holde på varmen så godt som mulig, samtidig som den er veldig lettvektig.

Passformen er hentet fra Rago-serien, som er laget for å unngå kuldepunkter, men for å minimere varmetap ytterligere har Trollheimen fått en enda mer tilpasset passform rundt skuldrene og i fotenden, og en ny komfortabel hette.

Fonnfjell

Fonnfjell er lette soveposer som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for sommerturen. Posen gir deg mye varme for den lille vekta, og er derfor et godt valg for alle som skal gå langt og vil holde sekken lett. Fonnfjell spring består av to lag lag sammenhengende fiber som kun er sydd til innerforet, noe som gir lav vekt og mindre varmetap.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!