NYHETER FRA HESTRA
Kunsten å lage hansker

Hestra ble startet i 1936 og drives nå av tredje generasjon Magnussons. Både design og utvikling skjer fra hovedkontoret i Hestra, og med full kontroll over innkjøp og produksjon sikrer Hestra et svært høyt kvalitetsnivå. Flere av modellene er håndlaget av noen av de mest erfarne hanskemakerne i Europa.

Hender og føtter er de første kroppsdelene som lider når du er ute i kulden, noe som gjør det ekstra viktig å beskytte dem. Riktige hansker holder hendene dine varme og lykkelige, og forlenger dagene i fjellet, og hanskene fra Hestra er rett og slett noe av det beste du finner på markedet, og en av våre favoritter både til ski og til hverdag.

Langrennshansker

Langrennshansker

Deilige og tekniske hansker laget spesifikt til lange dager på langrenn. Pustende, isolerende og komfortable slik at du kan yte det beste i løypen.

Alpinhansker

Hestra sine alpinhansker er designet for å hjelpe deg å unngå kalde hender og brukes av freeriders, profesjonelle fjellførere, skiinstruktører, såvel alle andre som stiller høye krav til utstyret sitt. Dette er svært funksjonelle hansker som tåler mye slitasje.

Fritidshansker

Flere av hanskene til Hestra passer like godt til og fra jobb på kalde dager, som i skibakken. Hanskene tåler hardt bruk og er laget av gode materialer, og kan brukes hver dag.

Hansker til junior

Hestra stiller like høy standard når de designer hansker til barn og ungdommer, som de gjør til de voksne modellene. Små hender trenger også veldig gode hansker som holder hendene tørre og varme. Hanskene passer like godt til lek som til ski.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler og ski)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!