Hoka er skoen for deg som verdsetter passform, løpsfølelse og et fresht utseende. Sesongens nyheter består blant annet av allsidige Clifton 9, Speedgoat 5 og Transport. Flere nyheter er ventet inn i løpet av våren, i friske nye fargekombinasjoner.

MENGDETRENING

Clifton 9

Hoka Clifton 9 er oppgradert i mellomsålen sammenlignet med tidligere versjoner. Skummet er fortsatt CMEVA , men det har blitt mer responsivt som gjør kombinasjonen av støtdemping og respons bedre. Den har også blitt 3 mm tykkere i mellomsålen. Overdelen er laget i sømløs Engineered mesh som gir en fin kombinasjon av fleksibilitet og hold. Hælen har fått et nytt design med nytt materiale for en behagelig passform. Yttersålen har slitegummi der det trengs.

Hoka Clifton 9 er blitt en raskere treningssko og egner seg godt til løpeturer av variert fart og distanse på asfalt, grus og mølle.

LETTVEKT

CARBON X 3

Progresjon tar ikke pause

Videreføring av den godt omtalte langdistanseskoen, Carbon X 2. Det er vanskelig å lage en sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse. Med Carbon X har HOKA klart dette. Carbon X 3 har flere oppdateringer, og vi mener det er den beste utgaven til nå!

TERRENG

TECTON X

Seismic speed

Endelig er den her! Dette er en sko som har alt du kan drømme om i en terrengsko mener vi. I hvert fall hvis målet er å løpe lenge og raskt, i variert terreng. Tecton X er noe av det mest innovative og spennende innenfor terrengsegmentet i 2022! Vi snakker mye demping, karbonplate, Vibram® yttersåle og en fantastisk passform. Alt dette pakket inn i utrolige 239 gram!