I 2004 dannet skientusiasten Cristian Schou House of Hygge i Hemsedal, og har siden det levd etter visjonen om å skape råskap i fjellet.

De ansatte i House of Hygge lever for å dyrke fjellkulturen, og får skriftlige advarsler fra Christian om de ikke utnytter fjellet på en pudderdag. Det er denne driven som gjør at House of Hygge lager klær og utstyr som gir deg perfekte dager i bakken, på hytta og på afterski.

 
Hyggewool

Hyggewool er undertøy i 100% merinoull som er designet for deg som er opptatt av å ha på deg noe deilig både når du er aktiv og når du slapper av i sofakroken på hytta.

Ullen holder deg varm i flere dager på fjellturen samtidig som det unngår å lukte, og gjør det derfor perfekt for lange og harde eventyr. I tillegg transporterer ullen fuktighet, puster og er kløfritt, som gjør at det passer selv de med sensitiv hud.

 
Skibriller

Det er mange typer utstyr som påvirker komfortnivået i snøen, fra underbuksa til hanskene, men vi våger å påstå at ingenting er like viktig for godfølelsen i bakken som skibrillene. De hjelper deg både med å se bra, og å se bra ut.

Hvordan klarer en gjeng med skibomser med base i hallingbygda Hemsedal å konkurrere med etablerte globale merkevarer? Svaret ligger i husets lidenskap for skikjøring og viljen til å være litt annerledes.

Premium Pack fra House of Hygge inneholder:

  • En komfortabel skibrille med god polstring, 180 graders sikt og utbyttbar linse

  • Tre linser: En for soldager, en til overskyet og en for kveldskjøring.

  • Solid hardcase-etui med plass til skibrille og ekstralinser.

  • Gogglesock og oppbevaringspose i mikrofiber for å verne brillene

Linsene er designet slik at de slipper inn ulike mengder lys. På fagspråket måles dette i VLT –Visible Light Transmission. Sol-linsa har 16,6 % VLT, som altså filtrerer bort mer enn fire femtedeler av lyset. Det hindrer skadelig UV-stråling, hindrer deg frå å bli blendet og gir deg maksimum oversikt på klare skidager.

Tursokker og skisokker

Tursokker og skisokker i ullblanding - kule sokker med ulike morsome tekster og farger.

 
Hengekøyer

Alle House of Hygge sine hengekøyer er superlette og laget av RipStop nylonsilke som gjør de slitesterke og komfortable. Perfekt til å både ta med på tur og å henge opp i hagen.

 
Luer

Deilige hverdagsluer med eller uten motiv.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!