På glatt føre

Det svenske skoselskapet Icebug ble opprettet i 2001, og har siden den gang utviklet sko til bruk på glatt underlag. Skaperne bak selskapet ble frustrert av å måtte velge mellom å skli, eller å si nei til friluftsliv på grunn av risikoen for å falle. De ønsket å gjøre det mulig å være i aktivitet året rundt, uavhengig av underlag og værforhold.

Løsningen ble en patentert teknologi som heter BUGrip. Den holder deg garantert på beina på alle typer isflater.

Pytho4 BUGrip®

Lav dropp gir god bakkekontakt, noe som er viktig for å beholde løpefølelsen i ujevnt terreng. Takket være den gode komforten og det fantastiske grepet har Pytho blitt en favoritt blant vinterløpere over hele verden.

Oribi3 W BUGrip

Oribi3 BUGrip er en sko for vinterløping og trailløping på alle nivåer. Skoen har det beste av to verdener; den er fjærlett og kjapp og elskes derfor av rutinerte løpere, men er allikevel komfortabel og stabil nok til at nybegynnere liker den.

Oribi3 W BUGrip® GTX

Oribi3 BUGrip GTX er verdens letteste, piggede løpesko med GORE-TEX®-membran. Skoen er fjærlett, vanntett og har verdens beste grep – og er dermed din beste venn på vinterens løpeturer.

Detour M BUGrip® GTX

Detour BUGrip GTX er en sporty halvhøy hikingstøvel med GORE-TEX®-membran, perfekt for dagsturer om vinteren. Med 16 BUGrip-pigger under sålen slipper du å bekymre deg for å skli, og BOA-snøringen sørger for at skoene sitter perfekt hele dagen.

Din handlekurv

Ingen varer
Forsett å handle