Johaug

Høstens kolleksjon fra Johaug er inspirert av Therese sin unike dualitet som idrettsutøver og person, der rå viljestyrke møter femininitet.

Plaggene defineres av et moderne skandinavisk uttrykk, der funksjonalitet og livsstil harmoniseres gjennom innovative materialer, rene feminine snitt, og gjennomtenkte sporty detaljer.

Kolleksjonen består av trenings- og fritidsklær til jenter som ønsker å føle seg ustoppelige i kategoriene: Trening, langrenn, hansker, luer og fritidstøy.

NOW Active Wear

NOW Active Wear er en sporty og feminin kleskolleksjon fra Johaug med fokus på et urbant og sporty uttrykk. Plaggene er laget i mykt og behagelig materiale som gir en flatterende passform for norske jenter og kvinner. Denne kolleksjonen passer like godt til en sporty hverdagsstil som til trening!

WIN Wintertrening

WIN Wintertraining er vintertreningskolleksjonen fra Johaug for jenter som ønsker et tøft og feminint uttrykk på treningstøyet. Kolleksjonen har fokus på ergonomisk og flatterende passform for optimal bevegelse og komfort. Plaggene er designet med myke og varme materialer. Reflekterende design på alle plagg som gjør deg synlig på mørke høst- og vinterkvelder.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Forsett å handle