Flere butikker åpner mandag 26.april

MULIGHETER FOR Å HANDLE

  • Fra og med mandag 26.april får flere av våre butikker åpne igjen som normalt. Anton Sport Asker, Bekkestua, Fornebu, Kolbotn, Sandvika, Holmen, Jessheim og Liertoppen holder åpent som normalt, mens resterende butikker er fortsatt stengt pga restriksjoner fra myndighetene.
  • Nettbutikken er åpen som normalt
  • Reserver i butikk vil fortsatt være åpent som normalt i alle butikker, også butikker som er stengt.

Fra og med mandag 26.april får flere av våre butikker åpne igjen som normalt. Anton Sport Asker, Bekkestua, Fornebu, Kolbotn, Sandvika, Holmen, Jessheim og Liertoppen holder åpent som normalt, mens resterende butikker er fortsatt stengt pga restriksjoner fra myndighetene.

Hent i butikk og Reserver i stengte butikker vil fortsette å være tilgjengelig. Du har mulighet til å hente varene kontaktfritt i de stengte butikkene du selv ønsker mellom klokken 10:00 - 18:00 selv om butikken ikke holder fysisk åpent for kunder. Det er alltid en person tilgjengelig i de stengte butikkene mellom kl. 10:00- 18:00 for å gjøre klar ordre til henting, snakke med kunder i telefonen og besvare mail. Vi er her for å bistå deg med det du trenger hjelp med.

Slik fungerer Reserver i butikk i stengte butikker

  • Finn dine varer på antonsport.no og velg Reserver hos din butikk.
  • Du mottar en SMS når varene dine er klare for henting. Det er viktig at du ikke kommer før du har mottatt en bekreftelse om at varen din er klar for henting.
  • Når du mottar SMS om at varene er klar, kan du dra til butikken du har reservert varen i tidspunktet: 10:00-18:00 Påskeaften 10-16.
  • Når du er på plass utenfor butikken ringer du det oppgitte telefonnummeret som står ved inngangspartiet.
  • Vi tar kun imot betaling igjennom Vipps. Du har i tillegg mulighet til å bruke bonusen din.
  • Husk å hold 2 meters avstand og bruk munnbind når du kommer for å hente varer.

Personlig salg over telefon: Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne varer som passer til deg og ditt behov? Ringe oss på tlf: 40400858 alle hverdager og lørdag mellom kl. 10-18. Påskeaften 10-16.

Velkommen til en trygg handel hos oss.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos antonsport.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, staver og andre store varer)

Gratis og enkel retur

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!